Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > ARRI Orbiter LED Işık Kaynağı
ARRI Orbiter LED Işık Kaynağı
20.12.2021 13:33

ARRI Orbiter; ultra parlak, ayarlanabilen ve yönlendirilebilen bir LED aydınlatma aygıtı. Orbiter’deki tüm sistemler tamamen yeni olup, çok yönlü çalışma düşünülerek tasarlandı. 

Değiştirilebilen lensler

Orbiter’deki en önemli yenilik, değiştirilebilen lensler. Çok geniş çeşitlilikte lenslerden seçim yapma olanağı veren Orbiter, ışık demeti, çıkış gücü, renk kalitesinden ödün vermeden uygulamanız için mükemmel ışığa dönüşüyor. Orbiter’deki Quick Lighting Mount (QLM), çok farklı özelliklere sahip lenslerin ışık kaynağına takılabilmesine imkân veriyor. 

Açık yüz

Açık yüzlü lensler 15, 30 ve 60 derece gibi farklı ışık demeti açılarında yüksek çıkışlı, yönlendirmeli ışık demeti üretiyor. Işığı uzun mesafelere ulaştırmak veya geniş bir alana yaymak için ideal. 

Yansıtma

Yüksek kaliteli lensler üstün sonuçlar için tüm ışık demetinde eşit dağılımlı aydınlatma ve renk sağlıyor. Sabit ışık demet açıları 15º, 25º, 35º olup, gelecekte daha geniş açılar eklenebilir. Zoom projeksiyon lensleri, her türlü uygulamada esneklik sağlıyor.

Yarımküre cam

Yarım küre camlar, 30cm ile 100cm arasında üç farklı çapta (küçük, orta, büyük) alınabiliyor. Camlar şık, yumuşak, kaliteli ışıkla geniş bir alanı aydınlatmak için her yöne ışık yayıyorlar. 

Softbox

Softbox adaptör Chimera ve DoPchoice ürünleri için bir doğrudan montaj noktası oluşturuyor. Kolayca takılan ve ek optik eleman gerektirmeyen softbox’lar, güçlü çıkışlı, denetimli bir yumuşak ışık sağlıyor.

ARRI Spectra

Altı renkli ışık sistemi

Kırmızı, yeşil, mavi, sarı, camgöbeği ve açık yeşil LED içeren ARRI Spectra altı renkli ışık sistemi, tüm CCT serisi üzerinde yüksek renk sunumu, geniş renk gamı ve gerçekçi renkler sağlıyor. 

Geniş renk gamı

Tonlar tam doğru olarak üretiliyor ve yüksek gam önceki ARRI ışık sistemlerine göre %15 daha fazla renk olanağı sunuyor.

Çok yüksek renk sunumu

Orbiter tüm renk sıcaklıklarında ultra yüksek renk sunumlu 2.000-20.000 K CCT aralığına sahip. Cilt tonları çok güzel ve doğal görünüyor.

Küçük boyutlu ışık sistemi

Son teknolojili LED’ler daha önce bir aydınlatma aygıtında kullanılmadı ve yerleşim düzenleri çok parlak, eşit dağılımlı bir renkli ışık demet alanı yaratıyor.

Color Sensor Mode

Orbiter’deki Color Sensor Mode (renk sensörü modu) ışık kaynağını çevreleyen ortam rengini okuyor ve bu rengin reprodüksiyonunu doğru bir şekilde gerçekleştiriyor. İki tip ölçüm var; sürekli ve anlık. Sürekli ölçümde ortam renkleri devamlı ölçülüyor ve ışık çıkışı buna göre güncelleniyor. Anlıkta ise ortam renkleri bir butona basılarak bir kez ölçülüyor. Bu yeni renk algılama modu, ışığın değiştiği koşullar için mükemmel. Orbiter renk değişikliklerine göre kendisini insan müdahalesi olmadan ayarlıyor.

Özellikler

  • SkyPanel’den dört kat hızlı işlemci, 125 katı bellek
  • %100’den sıfıra kadar, renk değişmesi ve atlaması olmadan pürüzsüz kısma
  • Hafif bir dahili güç kaynağı ve 48V piller için 3 bacaklı XLR pil girişi 
  • Suya dayanıklı
  • LiOS (Lighting Operating System) yazılımıyla yenilikçi ve güçlü özellikler
  • 8 renk modu
  • LiOS’un sekiz renk modu: CCT, HIS, ayrı ayrı renkler, x/y koordinatları, jeli kaynak eşleştirme, aydınlatma efektleri ve ortamın ışığını ölçüp yeniden yaratan yeni renk sensörü modu
  • İki yüz kırktan fazla sevilen renk ve aydınlatma efektini kaydetme
  • Mümkün olan en iyi renk kalitesini sağlayan yüksek renk sunumu modu
  • Biraz daha az renk sunumlu, en iyi parlaklığı üreten yüksek çıkış modu
  • Sessiz çalışma ile yeterli çıkış arasında denge kuran düşük gürültü modu
  • Basitleştirilmiş DMX modları
  • Optik tanıma
  • Çoklu dil desteği
  • Kişiye özel açılış ekranı.

Sensörler: Renk sensörü, 3 eksenli hızölçer, manyetometre, ortam ışığı sensörü ve ısı sensörleri.


Ürün Orbiter LED Işık Kaynağı
Marka ARRI
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr