Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tilta, Panasonic Lumix S5 ve BGH1 için Yeni Zırhlar Tasarladı
Tilta, Panasonic Lumix S5 ve BGH1 için Yeni Zırhlar Tasarladı
23.03.2021 16:40

Tilta, video odaklı çekimler ve performanslı iş akışlarında son zamanlarda adından söz ettiren Panasonic Lumix S5 ve BGH1’e özel konforlu kullanım sağlayan koruyucu kafesleri satışa sundu.

Panasonic S5 Lumix kamera kafesinde,  ekipmanın dengesini daha kolay ayarlamak üzere gimbal montajları için uygun açılarda montaj yuvaları bulunuyor. Hızlı açılan üst tutma yeri ve çeşitli isteğe bağlı yan tutamaklar ekipmanı rahatça çalıştırmanın farklı  şekillerini sağlamakta.

Tilta Panasonic S5 Kit altına çeşitli farklı taban plakaları takılabiliyor; bu da çeşitli çubuk montajına ve isteğe bağlı güç kaynağı konfigürasyonlarına izin veriyor.

Panasonic S5 için tam koruyucu zırh sağlayan Tilta Panasonic S5 Kit A, birkaç 1/4”-20 ve 3/8” -16 montaj noktasının yanı sıra üç adet cold shoe montaj noktası ve yan kol montajı için sol tarafta rosette bağlantısı bulunduruyor.

Tilta Panasonic BGH1’in kafes altında çeşitli çubuk montajına ve özelleştirebilir güç kaynağı konfigürasyonlarına izin veren farklı taban plakaları takılabiliyor. Ayarlanabilir hızlı açılan üst tutamak ve çeşitli isteğe bağlı yan tutamaklar, ekipmanı rahatça çalıştırmanın farklı yollarını sağlıyor.

Kafes, Panasonic BGH1’e  koruyucu zırh sağlamakla birlikte montaj aksesuarları için birkaç 1/4”-20 ve 3/8” -16 montaj noktası bulunduruyor. Ayrıca iki adet rosette, her iki tarafta NATO rayları ve üstte bir Cold Shoe yuvasına sahip. Kafesin tabanında, kurulumların dengesini daha kolay ayarlamak için kameranızı gimbal’a takarken birkaç montaj deliği de var.

Tilta Lumix S5 ve BGH1 kamera zırhları hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.