Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Calrec Artemis Ses Konsolundan Bir Başarı Öyküsü Daha
Calrec Artemis Ses Konsolundan Bir Başarı Öyküsü Daha
25.03.2021 14:12

Calrec’in Artemis konsolu, ABD’deki önemli bir yayıncı için kısa süre önce inşa edilen denetim odası için BeckTV tarafından ideal seçenek olarak görüldü. Çok aşamalı projede, Washington DC’deki yayıncı için bir ana bağlantı noktası olarak hizmet veren yeni yayın denetim odasına çok miktarda donanım kuruldu.

BeckTV’ye göre Calrec satın almaya karar vermek iki ana nedenden dolayı kolay oldu; şirketle 20 yıllık geçmişi ve müşterisinin Calrec’in popüler, küçük ama güçlü Brio dijital ses konsolunu kullanıyor ve Calrec teknolojisini tanıyor olması. 

BeckTV Sistem Mühendisi Paul Nijak konuştu: “OB tırlar dünyasından geliyorum ve Calrec masalar oldukça standart. Müşteri zaten Calrec konsolları kullanıyordu, ve Artemis çok yönlü ve Evertz yönlendirici kontrolleriyle kolayca çalışır olduğu için, bu 64 fader içeren masa mükemmel seçenek haline geldi. Genel olarak bu bir SMPTE 2110 ve AES 67 yapısı, ama Dante ve MADI dahil kullanılmakta olan çok sayıda protokol var. Calrec’in Evertz ile olan yakın ilişkisi, gereken esneklikle kolay ses sinyal entegrasyonuna imkân veriyor.

Calrec bir şirket olarak koşullar ne olursa olsun yayıncıları sürekli yayında tutmaya odaklanıyor. Calrec Batı Kıyısı Satış Müdürü Helen Carr şunları söyledi: “Covid iş yapma şeklimizi kesinlikle değiştirdi, ama işi iyi yapan güvenilir ses konsolları tasarlamak bizim iş modelimizde her zaman öncelikli olmuştur. Artemis konsolumuz üst düzeyde çalışarak önemli yapımlarda geniş ölçüde kullanılıyor, ve BeckTV’nin bu çok önemli müşterisi için konsolu seçmesinden inanılmaz mutluyuz.

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan ASF’yi arayabilirsiniz.