Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI SkyPanel S60-RP Yumuşak Işık Kaynağı
ARRI SkyPanel S60-RP Yumuşak Işık Kaynağı
26.03.2021 18:14

SkyPanel ışıklar faklı boyutlarda S30, S60, S120 ve S360 modellerde alınabiliyor. Orta boy model S60, 645 x 300 mm ışık açıklığıyla çoğu uygulamanın ışık gereksinimini karşılıyor. S120, S60’ın iki katı uzunluğunda ama ağırlığı neredeyse eşit. Geniş ışık açıklığı daha da iyi yumuşak ışık veriyor. S30 daha küçük, daha portatif bir model; S60’ın yarısı kadar uzunluğuyla seyahat edilen mobil uygulamalar için ideal. En büyük ve en parlak SkyPanel olan S360 iseS60’ın dört katı çıkış veriyor ve açıklık boyutu altı katı. S360 geniş alanları ayarlanabilir, yumuşak ışıkla aydınlatmak için uygun.

Diğer ayarlanabilir ışık kaynaklarından farklı olarak SkyPanel konu ışık çıkışı olunca ödün vermiyor. SkyPanel yumuşak ve eşit dağılımlı bir ışık demeti alanında çok miktarda ışık çıkışı veriyor. 2KW tungsten yumuşak ışıktan veya 6KW tungsten açık hava ışığından daha parlak olan SkyPanel S60, çoğu uygulama için fazlasıyla yeterli ışık veriyor. Aynı zamanda lamba kafası düşük ışık düzeylerinde şık bir performans gösteriyor. Bu aydınlatma ve renk olanakları, kullanıcılara benzersiz miktarda kontrol sağlıyor.

Almanya’da tüm ARRI ürünlerinin bilinen yüksek standartlarıyla üretilen SkyPanel, dayanıklı malzemelerden uzun ömürlü olacak yapıda üretildi ve büyük özen gösterilerek elle monte edildi. Diğer özellikleri arasında mobil uygulamalar için pil girişi, ağ bağlantısı için LAN portu, aygıt yazılımı güncellemeleri için USB-A portu var. 

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.