Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Işıklar ve Kameralar İçin Anton/Bauer GO 90 Pil
Işıklar ve Kameralar İçin Anton/Bauer GO 90 Pil
01.05.2021 22:06

GO 90 pil Anton/Bauer’in basit bir tak-çalıştır tarzı güç çözümü arayan profesyonel fotoğrafçılara ve kameramanlara yönelik hafif ve düşük maliyetli bir pili. Bütçe kısıtlı ama kalite veya güvenilirlikten ödün vermek söz konusu bile değilse, GO 90 kamera ve ışık panellerini saatlerce çalıştıracak, sürekli güvenilir bir güç kaynağı sağlıyor. Çok ince tasarımı sayesinde GO 90 donatımınıza fazla yük bindirmeden el gimballeri üzerindeki kameralara, kamera üzeri ışıklara ve saha monitörlerine enerji vermek için ideal bir çözüm sunuyor.

İnce ve hafif pil

Tek pille kamera, aksesuarları ve LED panel ışıklar çalıştırılabiliyor. Su geçirmez bir P-Tap portu ve yüksek hızlı USB portu, monitörler, kamera üzeri ışıklar, hatta akıllı telefonlar için güvenilir enerji sağlıyor. 

5 adımlı LED kapasite göstergesi

GO 90 dahili bir akıllı 5 adımlı LED kapasite göstergesiyle pil durumunu bir bakışta gösteriyor. Pilin şarj düzeyi bir butona dokunarak kontrol edilebiliyor veya pilin düzeyi %20 adımlarla görülebiliyor. Böylece kameramanlar kameranın önünde olanlara odaklanabiliyorlar.

Şarj seçenekleri

Hızlı ve verimli şarj için GO 90 Anton/Bauer V-Mount veya Gold Mount şarj çözümleriyle uyumlu olup, başka üreticilerin şarj aygıtlarıyla da güvenle bütünleştirilebiliyor. Hareket halinde çalışan kameramanlar için GO 90 piller hafif ve portatif bir P-Tap şarj aygıtıyla kolayca doldurulabiliyor.

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.