Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Athensa
Athensa
15.10.2017 10:07

Athensa Playout Otomasyonu

Çok yönlü ve bağımsız çalışan Athensa Playout, günümüzün yayın tesislerinde gereken playout otomasyon işlemlerini sağlıyor. Modüler mimarisi hem her boyutta yayın kuruluşları ve hem de kesintisiz içerik playout otomasyonu isteyen medya profesyonelleri için uygun. UHD/HD/SD-SDI veya IP akışlı olarak alınabilen Athensa Playout, haftada 7 gün, günde 24 saat insansız çalışmayı güvenle yürütebiliyor. Açılıp katlanabilen playout bloklarının yanı sıra UHD, AJA, RTMP ve HEVC/H.265 destekleri sunuyor.

Athensa Ingest Kayıt Çözümü

Athensa Ingest HD/SD SDI dijital sinyallerden, analog kaynaklardan ve MPEG taşıma akışlarından birden fazla HD veya SD içerik kanalının yakalanmasını sağlıyor. Tek bir ekran üzerinde dört görüntü kaynağı izlenebiliyor ve yeni kullanıcı arayüzüyle denetlenebiliyor. Ses seviyeleri ses şiddeti ve tepe değer görüntüleriyle izlenebiliyor ve gerektiğinde ayarlanabiliyor. Athensa Ingest’e kaydedilen içerik, kaydın başlamasından birkaç saniye sonra oynatıma hazır hale geliyor. Üçüncü firmaların trafik sistemlerinden kayıt listesi alma, CEA-608/708 kapalı yazı desteği, RS-422 yoluyla toplu kayıt listeli otomatik VTR denetimi, AJA ve HEVC/H.265 desteği sunuyor.

Athensa Graphics Grafik Yöneticisi

Gelişmiş ama kullanımı çok kolay olan Athensa Graphics yazılımı, rulo, kayan yazı, aynı anda çok katmanlı fotoğraflar, analog ve dijital saatler, animasyonlu logolar gibi farklı durağan ve hareketli nesneler yaratma imkanı veriyor. Bu grafikler doğrudan yayınlamak için veya gelecekte kişisel şablonlar olarak kullanılabiliyor. Athensa Graphics’in çizelgeleyicisi (Scheduler) daha önce yaratılmış projelerden nesneleri farklı zamanlarda başlatmaya izin veriyor. Yeni kullanıcı arayüzüne ve kişiselleştirilebilen bir görünüme sahip Athensa Graphics, 4K grafik ve AJA desteği ve ardışık bağlantı imkanı sunuyor.

www.athensa.tv

Önceki Makale
Arvato
Sonraki Makale
Atomos
En Çok Okunanlar
Dergi