Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Evertz
Evertz
16.10.2017 11:15

SDVN IP Çözümleri

Evertz’in fuarda tanıttığı MAGNUM SDVN düzenleme ve denetleme platformu, ağ aygıtlarının kaydı, tespiti ve bağlanması için SMPTE ST 2110 ile AMWA IS-04 ve IS-05 endüstri standartlarını destekliyor. Evertz’in 25GbE çözümleri arasında yer alan yeni EXE-VSR16 görüntü hizmet yönlendirme platformu, firmanın EXE-VSR yönlendirme çözümlerinin küçük boyutlu bir modeli. evEDGE yazılım tanımlı bilgi işlem ve yönlendirme platformu ise her operasyonel iş akışını iyileştirmek için özel olarak düzenlenebilen ayrı işlevli mikro hizmetlerin kurulmasına imkan veriyor.

Bulut Tabanlı MAM ve Playout

Evertz’in en son bulut tabanlı sanal çözümleri, özel veya kamusal bulut ortamı üzerinde etkin maliyetli, hataya karşı dayanıklı, ölçeklendirilebilen operasyonlar sağlıyor. Modüler yazılım platformu Mediator-X, tek bir sezgisel web tabanlı arayüzden bir MAM, Playout ve NLD sisteminin bileşenlerini otomatikleştiriyor. Fuarda kod dönüştürme ve uyarlama çözümü RenderX ile yazılım tabanlı playout uygulaması OvertureRT LIVE da sergilendi.

UHD ve HDR Çözümleri

Evertz endüstrinin en geniş kapsamlı UltraHD ve HDR (High Dynamic Range) çözüm setini sunuyor. Evertz çekimden yapıma kadar tüm uygulamalar için eksiksiz Quad Link 3G-SDI, 12G-SDI ve IP çözümleri sunarak hem yeni hem de mevcut tasislerde UHD ve HDR çözümlerini mümkün kılıyor. Firmanın fuarda tanıttığı EQX serisi yönlendiricilerine yönelik EQX-IPG modülü, 12G SDI altyapılarıyla bağlantı için EQS-4GB modülünü ve yeni IP sistemleriyle karşılıklı çalışma uyumluluğu sağlıyor. 3G-SDI, 12G-SDI, HDMI ve IP arabirimlerini destekleyen esnek mimarili 3067VIP çoklu görüntüleme işlemcisi, artık SMPTE ST 2010, RDD37 ve JPEG 2000 desteği sayesinde tüm yeni IP sistemlerini destekliyor.

www.evertz.com

Önceki Makale
ETL Systems
Sonraki Makale
Eutelsat
En Çok Okunanlar
Dergi