Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Shure Almanya’da GTA5 Roleplay Aktivasyonu İçin Sanal Sahne Donattı
Shure Almanya’da GTA5 Roleplay Aktivasyonu İçin Sanal Sahne Donattı
20.02.2022 12:38

GTA Roleplay, online yılbaşı gecesini Shure’un efsanevi SM58 ve SM7B mikrofonlarının yanı sıra çeşitli markaların ürünleriyle donattığı sanal bir sahne ile kutladı. Yeni yıla girmeden bir saat önce, 2022’ye kadar geri sayım yapan ana ekranda Shure yenilikçi bir video da görüntülendi. Online sahne, en büyük GTA online rol yapma oyun sunucularından biri olan Beyond Management’ın (Immortal Roleplay) operatörleri ile işbirliği içinde tasarlandı. 

Shure Batı Avrupa amatör tüketici ses ürünleri satış müdür yardımcısı Christian Husingen şöyle konuştu: “Dünyadaki en iyi yayıncılardan ve oyunculardan bazıları zaten bizim donanımlarımızı kullanıyor, bu nedenle bu benzersiz ve yenilikçi aktivasyon aracılığıyla oyun alanında daha da yakından etkileşim kurmaktan heyecan duyuyoruz. Online bir oyun deneyiminin parçası olabilmek, hızla gelişen sanal evreni ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamamızı sağlıyor ve dolayısıyla oyuncuların ve yayıncıların markamızla daha yakından etkileşim kurmaları için daha da fazla yol bulmalarını garantiliyor.

GTA Roleplay, efsanevi GTA oyun serisinin bir modifikasyonu. Kullanıcıların sanal dünyada yaşayan bir karakter tasarlayabildikleri GTA online modunda oynanabilir. Oyuncular buna değiştirilmiş bir oyun istemcisi (FiveM, LuckyV veya Grant Theft Multiplayer gibi) aracılığıyla erişebilir ve sunucular, oyun içi içeriği değiştirebilen bağımsız ağlar tarafından çalıştırılır. Oyun, karakterlerini geliştirmek için çok fazla zaman ve çaba harcayan profesyonel oyuncular, yayıncılar ve hevesli oyun tutkunları tarafından oynanır. Immortal Roleplay sunucusunda oynamak için kullanıcıların bir başvuru sürecinden geçmesi gerekir.

Bu yılbaşına özel online etkinliği için Shure, Beyond Management’ın geliştirici ekibiyle ortak çalıştı ve kutlamadan yedi gün önce “Dice Park”ta (Legion Square) inşa edilen benzersiz bir sanal sahne yarattı ve her bir Shure banner ortaya çıktı. Hazır olduğunda, bir helikopter sahneyi etkinliğin gerçekleştiği ünlü online konum Vespucci Plajı’na taşıdı. Tüm Shure ürünlerini içeren son aşamada, Shure online mağazasında sunulan akış ve oyun ekipmanları için yüzde 30’luk bir indirim kodu açıklandı.

Etkinlikten sonra, sanal sahne “dağıtıldığında”, birkaç MV7 mikrofonu “kamyondan düştü” ve Alman oyuncular tarafından bulunmaya hazır olarak “yanlışlıkla” oyunun haritasına düştü. Oyuncular, piyasadaki en çok aranan oyun ve yayın mikrofonlarından biri olan gerçek bir Shure MV7 kazanma şansı için kayıp Shure mikrofonlarını aradılar.

Beyond Management’ın Kurucusu Simon Pohl aktardı: “Dijital dünyadaki reklam kampanyaları neredeyse sınırsız ve Shure ile bu işbirliğinden heyecan duyuyoruz. Oyun içi reklam kampanyası ile sosyal medyaya reklam yerleştirmelerinin birleşimi, oyuncularla ve internetten izleyenlerle gerçek zamanlı olarak etkileşime geçmeyi mümkün kıldı benzersiz bir deneyim haline getirdi. Son unsur olan çöpçü avı da etkileyici bir başarı elde etti, bu nedenle bu modern kampanyanın ne kadar iyi karşılandığını görmekten mutluyuz.

Shure ilk kez bir GTA5 oyun içi kampanyasına aktif olarak katıldı ve sanal dünyadaki oyuncular ve internet yayıncılarıyla etkileşime girerek ileriye doğru önemli bir adım attı, ve şirketin sektörü ileriye taşıyan geliştiricilere, oyunculara ve yayıncılara verdiği desteğin altını çizdi.  Bu yenilikçi aktivasyon için Shure, sunucudaki en büyük yayıncılardan biri olan SpartaTheOriginal ile de işbirliği yaparak bu girişim için farkındalığı artırdı ve oyun içi aktivasyonu destekledi.

Shure ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.