Reklamı Kapat
LaCie
16.10.2017 10:38

2big RAD Bellek

LaCie 2big profesyonel 2 bölmeli RAID bellek çözümünün yeni halini tanıttı. Artık Thunderbolt 3 teknolojisine sahip LaCie 2big Dock yüksek hız ve kapasiteyle fotoğrafçılar ve kameramanlar için kullanışlı bir araç. Zarif ama güçlü kenetleme istasyonu, son yıllarda birçok dizüstü bilgisayarda eksik olan, diğer aygıtlara bağlantı için portlara sahip. LaCie 2big Dock tek bir kabloyla dizüstü bilgisayara, SD kartlara, Compct Flash kartlara ve diğer aygıtlara doğrudan bağlanarak dizüstü bilgisayarı sadeleştiriyor ve merkezileştiriyor.

LaCie Rugged Sürücüler

LaCie Rugged sürücüler on yıldan fazla zamandır en etkileyici yaratıcılık yeteneğine sahip uzmanların çalıştığı film setlerinde, fotoğraf stüdyolarında ve müzik stüdyolarında kullanılıyor. Çünkü LaCie Rugged ürünleri sahada veri kaydetme ve taşıma alanında güven kazanmış çözümler.

LaCie d2 Thunderbolt 2 Bağlantısı

LaCie d2 ile endüstrinin en güvenilen masaüstü bellek ürününde çıtayı yine yükseltti. Çift Thunderbolt 2, USB 3.0 ve opsiyonel 8TB kurumsal sınıf sabit sürücü ile işlemler hızlanıyor. Yenilikçi, tamamen alüminyum birleşik tasarım sayesinde, titreşim ve gürültü son derece az oluyor. LaCie d2 SSD Upgrade ile hızlar beş kata kadar çıkarılabiliyor. 220 MB7S hızlara çıkılabiliyor.

www.lacie.com

Önceki Makale
KODAK PIXPRO 
Sonraki Makale
Lawo
En Çok Okunanlar
Dergi