Reklamı Kapat
Omnia
20.10.2017 11:58

OMNIA.11 Ses İşlemcisi

Omnia.11, FM / HD ve HD / DRM olmadan FM veya HD / DRM ve FM için ayrı işlem yollarıyla kullanılabilir. Yalnızca FM modeli daha sonraki bir tarihte FM / HD’ye yükseltilebilir. Çoklu yolun potansiyel azaltılması için Switchable Single Sideband Suppressed Carrier (SSBSC) teknolojisi standart bir özelliktir. Çapraz 10.5 inç boyutlu ekranda ön paneldeki dokunmatik ekran GUI, kullanım kolaylığı ve geliştirilmiş ölçüm ve arıza tespit imkanı sağlar. Herhangi bir web tarayıcısı üzerinden uzaktan erişim mümkündür. Livewire, AES / EBU dijital ve analog I / O standart olarak yer alır. Fansız soğutma ve sağlam 4 RU şasiye sahip.

Omnia VOLT Yayın Ses İşlemcisi

Yayın ses işlemcisi Omnia VOLT, tek raf biriminde üç birim boyutlu olanlardan daha fazla ses performansı ve sinyal işleme gücü sunuyor. Kırpıcısını Frank Foti, dinamiklerini Omnia Algoritma Tasarımcısı Cornelius Gould’un tasarladığı Omnia VOLT’un biri geniş bant beşi çoklu bant altı ayrı AGC bölümü, beş tane zaman ayarlı sınırlandırıcı kısmı, derin bas, sıcaklık ve stereo zenginleştiricileri ile Omnia fabrika ön ayarları, üstün sese katkıda bulunuyorlar. Yeni VOLT QuickTweak, Omnia’nın gelişmiş ön ayarlarını ya da ön panel veya PC’den kendi ayarlarını kullanarak hızla ses düzenlemeye olanak veriyor. DSP | Core aygıt yazılımı sayesinde yayıncılar VOLT’un işlevlerini değişen gereksinimlerine ve uygulamalarına (FM, AM, HD/DRM, stüdyo işleme) göre değiştirebiliyorlar. Omnia VOLT bağısız bir stereo üreteç olarak da kullanılabiliyor.

Omnia.9sg Stereo Üreteç ve Yazılım Güncellemesi

Son aşama sinyal işlemcisi Omnia.9sg, en son v3.16 yazılım güncellemesiyle yeni bir psikoakustik denetimli bozulma giderme kırpıcısı sayesinde daha önceki yinelemeye göre daha yüksek, temiz ve verimli ses sağlıyor. V3.16 sürümü yazılım, Omnia.9sg’yi %100 AES67 uyumlu bir Livewire+ AES67 ürünü haline getiriyor. Omnia.9sg işlemci ayrımı yapmadığı için istenen istasyonun ses kalite ve şiddetini yükseltmek için herhangi bir üreticinin işlemcisiyle kullanılabiliyor. Ana işlemcinin stüdyoda, son aşama sınırlandırmanın ve stereo üretiminin verici noktasında yer aldığı kurulumlarda ödünsüz bölmeli işleme gerçekleştiriyor. Yazılım güncellemesi sayesinde dahili dosya çalma için SSD üzerinde ses saklayabiliyor. Dışa sinyal akış zincirinde sorun olursa ya da yerel reklam, ID, hava raporu eklemek amacıyla, playback sistemi bir yedek kaynak olarak kullanılabiliyor.

www.telosalliance.com/Omnia

Önceki Makale
NUGEN Audio
Sonraki Makale
Omnitek
En Çok Okunanlar
Dergi