Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Sennheiser
Sennheiser
23.10.2017 11:05

FOCUSMIC Digital Mini Shotgun Mikrofon

iPhone ile yüksek kaliteli görüntü çekimine yönelik sağlam ve küçük boy shotgun mikrofon, Sennheiser kapsül ve Apogee PureDigital ön yükselteç ve A-D çevirici ile tasarlandı. FOCUSMIC Digital doğrudan iPhone’un Lightning portuna takılıyor ve çekimin yapıldığı yöne odaklanarak yüksek kaliteli ses yakalıyor. Yeni mikrofonun akıllı telefona takıldığı sağlam bir metal bağlantı elemanı, SE ve X’ten 8 plus’a kadar iPhone modellerini ve çeşitli kasa tasarımlarını destekliyor ve mikrofonun 270 derece dönmesine izin veriyor. FOCUSMIC Digital söyleşiler, yorumlu çekim, genel film çekimleri ve içerik yaratma için ideal bir seçenek.

HANDMIC Digital Mobil Mikrofon

Mobil muhabirlik ve podcast yayınları için ideal bir seçenek olan HANDMIC Digital mikrofon, iOS aygıtlara, Mac ve PC bilgisayarlara yayın kalitesinde ses getiriyor. Son derece sağlam yapılı ve cep telefonu girişimlerine dayanıklı HANDMIC Digital’ın el, rüzgar ve ortam gürültüsünü çok iyi bastırması, salon gösterilerinbde, etkinliklerde, üetim yerlerinde ve benzeri gürültülü ortamlarda çok önemli. Dinamik HANDMIC Digital Apogee’nin ödüllü A-D çevirici ve ön yükselteç teknolojileriyle USB ve Lightning portlarına doğrudan bağlanabiliyor.

MMD 42-1 Dinamik Mikrofon Kafası

Sennheiser kablosuz mikrofon aksesuarlarını genişleten MMD 42-1 dinamik tümyönlü kapsül, popüler MD 42 muhabir mikrofonu ve AVX Combo Set’in bir elemanı olarak zaten biliniyordu, ve şimdi de Sennheiser’ın kablosuz sistemlerinin çoğu ile uyumlu, ayrı bir aksesuar olarak satın alınabiliyor. Muhabirlik görevleri için iyi bir seçenek olan sağlam yapılı mikrofon kafası, rüzgar ve patlama gürültülerini en aza indiriyor. Her yünden ses yakalayan MMD 42-1 yüksek kaliteli dinamik mikrofon kafası, özel bir çift katmanlı örgü kafese sahip. Muhabirlik uygulamalarında kapsül, mikrofonu söyleşi yapılan kişiye yöneltmeye gerek kalmadan mükemmel konuşma netliği ve tutarlı ses seviyelerini garantiliyor. 154 dB maksimum ses basınç seviyesi, akustik yönden üstünlük sağlıyor. MMD 42-1 mikrofon kafası, Sennheiser kablosuz mikrofon serisi AVX, D1, SpeechLine Digital Wireless, evolution wireless, 2000, 6000 ve 9000.

AMBEO for VR İşbirliği Platformu

Sennheiser’ın AMBEO for VR çözüm ortaklığı programı, VR ve AV yapımlarında kesintisiz yapım iş akışlarını garantilemek için oluşturuldu. Program saygın saha kayıt aygıtları, VR canlı kameralar, canlı görüntü akış yazılımları, miks eklenti yazılımları ve VR platformlarının üreticileriyle işbirliğini kapsıyor. Bu çerçevede geliştirilen AMBEO VR Mic mikrofon 3D ses yapımlarına kullanım kolaylığı getirirken, AMBEO Blueprints web sitesi 3D ses kaydı ve miksi için çok miktarda bilgi veriyor.

www.sennheiser.com

Önceki Makale
Sencore
Sonraki Makale
Shotoku
En Çok Okunanlar
Dergi