Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harman JBL Professional 7 Series Powered Stüdyo Monitörleri
Harman JBL Professional 7 Series Powered Stüdyo Monitörleri
27.10.2017 10:38

Harman Professional Solutions’ın yeni JBL Professional 7 Series Powered stüdyo monitörleri, dünya çapında yetkili Harman bayilerinde satışa sunuldu. Karmaşık müzik ve post prodüksiyon uygulamalarının yüksek gereksinimlerini karşılamak için tasarlanan yeni JBL 705P ve 780P kendinden enerji beslemeli modeller, her türlü mekanda üstün ses dağılımı ve nötr tepki veriyor.

JBL Professional 7 Series Powered stüdyo monitörlerindeki yeni geliştirilen JBL yüksek ve alçak frekans transdüserlerini süren çift 250 Watt güçte yükselteçler, klasik stüdyo monitörlerinin 2-3 katı çıkış, ve üst düzey müzik ve film yapım uygulamaları için sıra dışı dinamik sunuyor. Patentli JBL dalga kılavuzu teknolojisi nötr yanıt ve salonlar arasında sıra dışı tutarlılık sağlarken, dahili salon EQ işlevi yıllardır mühendisleri uğraştıran yaygın alçak frekans sorunlarını çözüyor. Sistem geniş çeşitlilikte kaynaklara bağlantı için dengeli analog ve AES/EBU girişleri içeriyor. Gelecekteki yükseltmeler için bir Harman HiQnet Network portu var.

JBL Intonato 24 monitör yönetim ve frekans ayar sistemiyle birlikte JBL Professional 7 Series Powered monitörler her boyutta ses miks denetimi için sıra dışı bir ses takip/dinleme platformu sunuyor. Intonato 24 monitör sistem kurulumunu basitleştirirken, stereo, çevreleyen ve saran ses yapılandırmalarında monitör sisteminin eksiksiz denetimini ve hassas otomatik kalibrasyonunu sağlıyor. Intonato 24’teki kalibrasyon mikrofonu ve yenilikçi otomatik hoparlör kalibrasyon işlemi, her 7 Series hoparlörde ince ayar yaparak hoparlör konumu ve mekan akustiğinden kaynaklanan etkileri ideal olmayan yerlerde bile telafi ediyor. Zarif Intonato Desktop Controller denetleyici, Intonato 24’ün master ses, sahne, ses kesme, solo, bass yönetimi, aux gönderim ve talkback özeliklerine anında erişim sağlıyor.

Harman JBL ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.