Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Sennheiser HANDMIC Digital Mobil Mikrofon
Sennheiser HANDMIC Digital Mobil Mikrofon
27.10.2017 11:26

Mobil muhabirlik ve podcast yayınları için ideal bir seçenek olan HANDMIC Digital mikrofon, iOS aygıtlara, Mac ve PC bilgisayarlara yayın kalitesinde ses getiriyor. Son derece sağlam yapılı ve cep telefonu girişimlerine dayanıklı HANDMIC Digital’ın el, rüzgar ve ortam gürültüsünü çok iyi bastırması, salon gösterilerinde, etkinliklerde, üretim yerlerinde ve benzeri gürültülü ortamlarda çok önemli. Dinamik HANDMIC Digital Apogee’nin ödüllü A-D çevirici ve ön yükselteç teknolojileriyle USB ve Lightning portlarına doğrudan bağlanabiliyor. 

Mobil muhabirlik mesleğinde el mikrofonu belki de en kullanışlı ve esnek bir araç. Söyleşi yapılan kişiye mikrofon takmaya gerek kalmadan, istenen sayıda konuşmacıyla, görüşme üzerinde yüksek düzeyde denetim sağlanabiliyor. HANDMIC Digital mikrofon sahada iOS aygıtlarına bu avantajları getirip verimli bir kayıt aracına dönüştürerek, sesi profesyonel standartlara zenginleştiriyor. HANDMIC Digital podcast yayınları ve ses bindirmeleri için de ideal.

HANDMIC Digital saha kullanımının zorlu koşullarına dayanacak yapıda tasarlandı. Tamamen metal kasası sağlamlığı garantilerken, darbe önleyici kapsülü el gürültülerini gideriyor. Mikrofon rüzgar gürültüsüne ve elbette cep telefonlarının yaydığı elektromanyetik girişime (EMI) karşı dayanıklı. Yüksek ortam gürültüsü seviyelerini kolayca aşıp, şiddetli sesli ortamlarda bile mükemmel konuşma sesi sağlıyor.

HANDMIC Digital, FiLMiC Pro, Periscope, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Apogee MetaRecorder ve Maestro gibi yaygın medya yapım programları ile kullanılabiliyor. Örneğin Apogee uygulamaları (app) sayesinde kullanıcı ses kaydedebiliyor, mikrofon kazancını rahatça denetleyebiliyor, ve gümbürtü azaltıcı, aşırı yük giderici, ıslık azaltıcı gibi işlevleri aktif hale getirebiliyor. Kırmızı bir durum LED’i, mikrofonun ses akışı yapmakta olduğunu gösteriyor.

HANDMIC Digital mikrofon, 2 metre Micro USB – Lightning, 2 metre Micro USB – USB type A bağlantı kablosu, bir mikrofon kelepçesi ve sarsıntısız bir masa sehpası ile birlikte satılıyor. Bir kese ve hızlı kullanım kılavuzu da var.

Teknik veri

  • Transdüser prensibi: dinamik
  • Ses toplama patterni: kardioid
  • Frekans yanıtı: 40-16.00 Hz
  • Minimim ve maksimum kazançta hassasiyet: -54/-19 dBFS
  • Minimim ve maksimum kazançta maksimum ses basıncı: 134/99 dB
  • Mikrofon üzerindeki konektör: Micro USB
  • Bağlantı kabloları: Lightning ve USB type A portları için
  • Kablo uzunluğu: yaklaşık 2 metre
  • Ağırlık: yaklaşık 340 gram
  • Boyutlar: çap 48 mm, uzunluk 180 mm.

Ürün HANDMIC Digital Mobil Mikrofon
Marka Sennheiser 
Firma Metan 
Telefon 0212 293 37 50
Web www.metan.com