Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks TVU Router Yönlendirici
TVU Networks TVU Router Yönlendirici
04.11.2017 10:37

TVU Router hemen her yerden 120 Mbps’a kadar yüksek bant genişlikli internet bağlantısı ve özel ağ erişimi sağlıyor. Sıradan WiFi hotspot’tan farklı olarak TVU Router bir dizüstü bilgisayar veya akıllı mobil aygıttan dosya aktarımı ve alımı, görüntü akışı, web tarama ve çok daha fazlası için yüksek hızlı, güvenilir çift yönlü veri iletim bağlantısı sunuyor. TVU Router uzak yerlerde sanal bir yüksek hızlı Ethernet bağlantısına sahip olmaya benziyor.

TVU Router, TVU’nun kendini kanıtlamış patentli IP teknolojisi Inverse StatMux Plus veya IS+ kullanarak, hücresel 4G/LTE, WiFi, uydu, mikrodalga ve BGAN gibi kullanıma uygun birden fazla bağlantıyı kullanarak yüksek bant genişlikli IP bağlantısı sağlıyor. TVU Router ayrıca kullanıcının seçtiği bir bulut tabanlı TVU Cloud Gateway veya TVU Private Network Gateway yoluyla veri akışını iyileştiriyor.

TVU Router 200Mbps'den büyük dosyaları güvenli, güvenilir, yüksek hızlı internet bağlantısı ile uzaktan aktarabiliyor. TVUPack ve TVU One kullanıcıları için artık bir yazılım seçeneği olarak sunulan TVU Router, IP tabanlı verileri uzak bir yerden interneti kullanarak başka herhangi bir yere göndermek ve almak için kolay bir yol sağlar. Taşınabilir bir saha erişim noktası olan TVU Router ile kullanıcılar, yüksek hızlı, güvenilir ve güvenli bir veri bağlantısı ile veri aktarmak için IP'ye bağlı herhangi bir cihazı veya hizmeti kullanarak dosyaları aktarabilir, video akışı yapabilir, web'de arama yapabilir.

TVU Router operasyonunun kurulumu ve kullanımı kolay. TVU Router çoğu TVU canlı görüntü vericisi için bir yazılım eklentisi olarak alınabiliyor. Bağımsız bir çözüm olarak da almak mümkün.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.