Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AWS’de Evertz Cloud Playout ve MAM Çözümleri
AWS’de Evertz Cloud Playout ve MAM Çözümleri
04.11.2017 10:50

Evertz’in en son bulut tabanlı sanal bulut tabanlı MAM ve playout çözümleri, özel veya kamusal bulut ortamı üzerinde etkin maliyetli, hataya karşı dayanıklı, ölçeklendirilebilen operasyonlar sağlıyor. Modüler yazılım platformu Mediator-X, tek bir sezgisel web tabanlı arayüzden bir MAM, playout ve NLD sisteminin bileşenlerini otomatikleştiriyor. Evertz kod dönüştürme ve uyarlama çözümü RenderX ile yazılım tabanlı playout uygulaması OvertureRT LIVE’ı da sunuyor.

Gelişmiş bir medya varlık yönetim (Media Asset Management) ve iş akışı yazılımı olan Mediator-X, hem doğrusal hem de doğrusal olmayan varlıkların hazırlık ve dağıtımını iyileştiriyor. Mediator-X içerik kaydı, kalite kontrolü, kalite garantisi, arşivleme, sürüm oluşturma, onay, kod dönüştürme, bölgeselleştirme, başlık ve altyazı ekleme gibi medya işleme zincirinin tüm unsurları için otomatik ve kurallara dayalı iş akışlarını destekliyor.

Mediator-X yeni kuşak veritabanı teknolojileriyle bütünleştirilerek gelişmiş medya işleme işlevleri, karmaşık elastik aramalar ve analizlerle yapılandırıldı. Mediator-X, Evertz render-X uyum/kod dönüştürme ürünüyle de tam birleşik. Mediator-X ile Render-X birlikte doğrusal olmayan dağıtım iş akışlarında uygulanan uyumlulaştırma ve kod dönüştürme işlemlerinin çoğunu hızlandırıyorlar.

Overture-LIVE son derece bütünleşik bir kanal playout çözümü. OVRT-LIVE-VM ile klasik bir playout ve dağıtım zincirinin tüm unsurları AWS Cloud’da ve kurum içi ortamlarda görselleştirilip kurularak, karma kurulum mimarileri elde edilebiliyor.