Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harman Studer CoreLink Card Ses Miks İşlemcisi
Harman Studer CoreLink Card Ses Miks İşlemcisi
04.11.2017 11:19

Harman firmasının ürettiği dünyanın ilk yayın sesi miks çekirdek işlemcisi, piyasada yaygın bulunan (COTS) sunucular üzerinde çalışıyor. Standart bir kısa PCIe biçimindeki yepyeni CoreLink Card, özel yapım donanım ihtiyacını ortadan kaldırarak, birçok yayın stüdyosunda ve dış yayın tırlarında zaten var olan sinyal işleme gücünden ve donanımından yararlanıyor. Sınırlı bütçelerle en yüksek kalitede içerik üretmek durumunda kalan yayıncılara yönelik Studer CoreLink Card, benzersiz esneklik, ölçeklendirilebilirlik ve kesintisizlik sağlarken, maliyetleri büyük oranda düşürüyor.

Harman Profesyonel Çözümler Yayın Ürünleri ve Pazarlama Direktörü Katy Templeman-Holmes şunları söyledi: “Yayıncılık endüstrisi bir değişim çağına yaklaşırken, bütçeler daralıyor ve yayıncıların daha azıyla daha fazlasını yapmaya ihtiyaçları var. Özel amaçlı donanımı denklemden kaldıran Studer CoreLink Card, maliyetleri azaltmak, verimliliği arttırmak ve endüstride geleceğe diden yolu açmak için en son teknolojileri kullanıyor.

Müşteriler sinyal işleme gücü ihtiyaçları arttığında, sadece bir COTS sunucuyu, tüm sistemi değiştirmenin maliyetinin çok daha azıyla yenileyebiliyorlar. Ayrıca CoreLink Card esnek bir lisans planıyla satın alınıp, sadece kullanılan kanallar için para ödenerek, gerektiğinde mevcut donanımda değişiklik yapmadan daha fazla ek lisans satın alınabiliyor.

Yer ve ağırlığın önemli olduğu yayın stüdyoları ve yayın tırları için Studer CoreLink Card sunucunun boyutunu seçme esnekliği var. CoreLink Card mekan darlığı çekilen tesislerde küçük bir sunucuya yerleştirilerek, küçük bir yapıda çok yüksek sinyal işleme gücü elde edilebiliyor.

CoreLink Card ile uyumlu sistemler:

  • Studer Vista Infinity konsollar
  • Studer Virtual Vista
  • Studer Vista
  • Studer Vista Compact Remote.

Studer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.