Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Soundcraft Ui24R 24 Kanallı Kablosuz Denetimli Mikser ve Kaydedici
Soundcraft Ui24R 24 Kanallı Kablosuz Denetimli Mikser ve Kaydedici
17.07.2017 14:13

Eksiksiz, kabine monte edilebilen dijital miks ve çok kanallı kayıt sistemi Soundcraft Ui24R, esnek Giriş/çıkış, üstün ses kalitesi, sezgisel kablosuz denetim, yüksek güvenlik sunuyor. Sistem sahne donanımı olarak da kullanılabiliyor ve Ethernet veya dahili çift bantlı WiFi yoluyla denetlenebiliyor. Böylece miks ve çok kanallı kayıt mekanın her yerinden kablosuz olarak kontrol edilebiliyor. Yenilenen Lexicon, dbx ve DigiTech sinyal işleme üstün ses sağlarken, 20 adet Studer tasarımı mikrofon ön yükselteci profesyonel girişler sunuyor. Küçük boyutlu, kabin montajlı Ui24R, yeni Harman Connected PA sistemiyle de uyumlu ve iyi bir maliyetle benzersiz denetim, çok yönlülük ve güç sunuyor. Soundcraft Ui24R yer tasarrufu kazanmak ve üstün ses sunmak isteyen sanatçılar, mekanlar ve mühendisler için ideal.

Soundcraft Ui24R ileri Harman teknolojilerini bir araya getirerek benzersiz güç ve tam kararlılık sağlıyor. Yenilenen Studer ön yükselteçleri canlı performanslar için zengin ses ve çok kanallı kayıt sunarken, Lexicon yankılar, korolar, geciktirmeler dbx sıkıştırma, vokaller, akustik gitarlar için çok iyi sonuçlar veriyor. dbx AFS2 otomatik yankı bastırma tüm monitör çıkışlarında var ve mükemmel bir canlı deneyim sunuyor. DigiTag gitar yükseltme modellemesi, özellikle alçak sahne sesi gerektiği durumlarda her türlü performansa birçok efekt katıyor.

Geniş kapsamlı bağlantılar ve küçük boyut gereken bir mikser istendiğinde Soundcraft Ui24R mükemmel bir çözüm sunuyor. Soundcraft Ui24R, toplam 24 kanal için 10 combo ¼ inç-TRS/XLR, 10 XLR, 2 line level giriş ve 2 dijital USB oynatım kanalı olmak üzere toplam 24 kaynaktan miks yapmaya izin veriyor. Esnek ve yüksek kaliteli giriş/çıkışlarıyla Soundcraft Ui24R mekanlara, müzik gruplarına ve mühendislere geniş yaratıcılık seçenekleri sunuyor.

Soundcraft Ui24R uygulama kurmaya gerek kalmadan tablet, telefon, PC, Mac cihazlarında iOS, Android, Windows, Mac OS ve Linux tarayıcılarla denetlenebiliyor. Dahili çift bantlı WiFi sayesinde 9 kişiye kadar grup üyesi, bağımsız bir yönlendirici veya mekanın WiFi bağlantısı kullanılmadan denetim altında tutulabiliyor. Müzisyenlerin her biri sahnede kendi miksini ayarlayabilirken, FOH mühendisi izleyici deneyimini iyileştiriyor.

Soundcraft Ui24R sadece eksiksiz bir mikser sistemi olmakla kalmayıp, aynı zamanda üstün bir kayıt aracı da. 22 giriş ve stereo miks bir USB belleğe ve bağlı bir bilgisayara aynı anda, çift yollu, çok kanallı olarak kaydedilebiliyor. Çok kanallı USB ses arabirimi, istenen DAW (Digital Audio Workstation) ile yapım çalışması için Soundcraft Ui24R’nin kayıt stüdyosu ile bütünleştirilmesini de kolaylaştırıyor.

Klasik mikserler çok sayıda işlev sunuyorlar ama sadece miks konsolunun konumundan denetlenebiliyorlar. Yüzeysiz Soundcraft Ui24R mikser küçük tasarımı ve eksiksiz WiFi denetimiyle büyük boyutlu bir mikserin gücünü ve çok yönlülüğünü birleştiriyor. Soundcraft Ui24R hem gereken tüm mikser özelliklerini hem de mekanın her yerinden denetleme özgürlüğünü sunuyor.

Soundcraft Ui24R mikserin gömülü ioSYS teknolojisi, Harman Connected PA ve uyumlu ürünlerle birlikte kullanıldığında kurulum ve denetimi kolaylaştırıyor. Connected PA çeşitli harman cihazlarıyla “tak-çalıştır” kolaylığı sağlıyor ve tek uygulamayla tüm canlı ses sisteminin denetlenmesine izin veriyor. Connected PA sistemi içerisindeki ürünler kolay kurulum ayarları için kendi kendilerini tanıyor ve ön ayarları koruyorlar. Kurulum sihirbazları ses şiddetini, yapılandırma ayarlarını ve ses kalitesini hızla iyileştirmenizi sağlıyor. Gömülü ioSYS teknolojili ve Harman Connected PA uyumlu mevcut ürünler arasında Soundcraft Ui serisi mikserler, JBL PRX800 hoparlörler, dbx Di1 ses dengeleyiciler (direct box), AKG P5i mikrofonlar ve MDAi dinamik mikrofon adaptörü var.

HARMAN ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin Elektronik’i arayabilirsiniz.