Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Panasonic AU-EVA1 Sinema Kamerası ile İlk Çekim
Panasonic AU-EVA1 Sinema Kamerası ile İlk Çekim
20.11.2017 11:35

Geçtiğimiz Ekim ayında satışına başlanan küçük boyutlu sinema kamerası Panasonic AU-EVA1 ile ilk deneme çekimini, İzlanda’da İtalyan Görüntü Yönetmeni Filippo Chiesa yaptı. Sinemacı yeni kameranın 5.7K çözünürlüklü Super-35 sensörünü ve çift ISO değerleri olan 800 ve 2.500’ü kullanarak, hemen her türlü ışık ortamında çekim gerçekleştirdi.

Bağımsız sinemacılara yönelik Panasonic AU-EVA1 kameranın 14 adımlı dinamik aralığı, parlak yerlerden karanlık yere geçerken pozlamada iyi ton geçişleri sağlıyor ve renkleri aslına tam sadık yakalayıp zengin cilt tonları sunuyor. Panasonic AU-EVA1’in EF-mount lens yuvası sayesinde kameramanlar çok çeşitli EF lens serisini kullanabiliyorlar.

Panasonic AU-EVA1 kamera HDR yapımları da destekliyor. V-Log üzerinde 14 adım olması, HDR için gerekenden fazlasını sunuyor. V-Gamut eğrisi Rec.2020 renk alanını aşıyor.

Görüntü Yönetmeni Filippo Chiesa şunları söyledi: “Bu kadar merakla beklenen bir kamera ile çalışma imkanı elde etmek, pek sık yakalanabilen bir fırsat değil; Panasonic’in bu güvenini kazanmak gerçek bir ayrıcalık. Kamera beklentilerimin üzerinde ve ötesinde performans gösterdi; renk paleti ve zengin görüntü yakalama yeteneği beni etkiledi. Her pikseli, film dünyasının tahmin ettiği kadar heyecan verici.

Panasonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 17 00 numaralı telefondan Başarı Yayıncılık’ı arayabilirsiniz.