Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Avid VENUE | S6L Miks Sistemi
Avid VENUE | S6L Miks Sistemi
21.11.2017 11:43

Avid VENUE uzun zamandır dünyanın en çok istenen canlı miks sistemlerinden biri oldu. Efsane şimdi de üç yüzden fazla sinyal işleme kanalının getirdiği benzersiz işleme kapasiteli Avid VENUE | S6L ile devam ediyor. Avid VENUE | S6L üstün güç, netlik, performans ve güvenilirlik, gelişmiş yazılım, hızlı miks, modern dokunmatik ekranlı iş akışları sunuyor.

Avid VENUE | S6L gelişmiş tasarımı ve yüksek verimli dokunmatik ekranlı iş akışlarıyla kolayca ölçeklendirilebiliyor ve en yoğun ve üst düzey canlı yapımlara bile yanıt verebiliyor. Avid VENUE sistemleri gibi Avid VENUE | S6L de endüstri standardında yazılım eklentileri ve Pro Tools bütünleşmesini, daha fazla sinyal işleme gücü ve kanal sayısıyla içeriyor. Geniş kapsamlı ağ ve giriş/çıkış olanaklarıyla sistem her türlü uygulama için kolayca yapılandırılabiliyor.

Sanatçılar ve mühendisler VENUE sistemlerini etkileyici ses kalitesi ve netlikleri nedeniyle kullanıyorlar. Avid VENUE | S6L da farklı değil; canlı ses olanaklarını daha da ileriye taşıyor. Yüksek örnek hızlarında çalışan yüksek performanslı ön yükselteçler, mümkün olan en iyi kalitede ses sağlıyorlar. Tüm sinyal yolu boyunca inanılmaz netlik, sıcaklık ve kalite elde ediliyor. Sayısız kayıt stüdyosunda kullanılan ses yazılım eklentilerini kullanarak stüdyonun sesi, canlı olarak kolayca elde edilebiliyor.

Günümüzde konser turnelerinin, Broadway gösterilerinin, yayın etkinliklerinin sahne yapımları her zamankinden daha büyük ve karmaşık. Bu nedenle tasarlanan Avid VENUE | S6L, iki güçlü teknolojiyi bir araya getiriyor. Son teknolojili gerçek zamanlı sinyal işleme sistemi ve özel amaçlı DSP yazlım eklentisi işleme çözümü ile birlikte sağlanan üstün işleme kapasitesi, çok fazla sayıda kanalın karmaşa ve stres olmadan yürütülmesini sağlıyor.

Modüler sistem bileşenleri her türlü gösteri için serbestçe yapılandırılabiliyor. Pro Tools kayıt ve oynatım özellikleri kesintisiz bütünleştirilebiliyor. Virtual Soundcheck adlı ses kontrol özelliği sayesinde program öncesindeki hazırlıktan saatlerce kazanılabiliyor. Çoklu ağ bağlantılı sistemler üzerinde Ethernet AVB, Dante, MADI gibi bir dizi ağ ve giriş-çıkış formatı ile bağlantı kurulabiliyor.

Avid ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 34 54 numaralı telefondan Elit Işık/Ses Teknolojileri’ni arayabilirsiniz.