Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sachtler Flowtech 75 Hafif Tripod
Sachtler Flowtech 75 Hafif Tripod
21.11.2017 12:00

Çok yönlü, hafif flowtech 75 tripodun kurulumu ve ayarlanması kolay ve hızlı. Aşırı koşullardaki performans testlerinden geçen flowtech 75, kameramana sınırsız çok yönlü çalışma ve gelişmiş iş akışı sunuyor. Tripod, iki kademeli karbon fiber bacaklar, hızla boşalan frenler, orta seviye örümcek, kauçuk ayak ve 20 kilogram yük kapasitesine sahip. 

Tripodun üst kısmındaki hızlı açılan frenler sayesinde bacaklar aynı anda ve hızla açılarak gereken yüksekliğe ve yüzeye göre hızla ayarlanıyor. Eğilmeye ve her bacaktaki freni manuel ayarlamaya gerek kalmıyor.

Menteşeli kilit mekanizması bir örümcek olmadan kullanılma imkanı vererek, flowtech 75’in 26 cm alçak ve 153 cm yüksek olarak kurulmasını sağlıyor. Böylece her çekimde ayrıca ikinci bir küçük bacak kullanma ihtiyacı ortadan kalkıyor.

Ergonomik tasarımlı karbon fiber profil sayesinde flowtech 75 hafif ve kolay taşınır bir tripod. Taşınırken kameramanın omzuna rahatça otururken, manyetik kilitlerle bacaklar kolayca ve hızla birbirine kilitlenebiliyor.

Flowtech2in yeni hızlı takılıp çıkarılan ayak mekanizması sayesinde kameramanların yüzey koşullarına uyum sağlaması kolaylaşıyor. Ayakları çıkarıp takmak gerekmiyor. Yuvarlak çanağının 3 adet 3/8 inç yivleri, bir çanta, batarya paketi, opsiyonel taşıma şeridi asmak için flowtech bağlantı yuvası veya bir magic arm takmak için kullanılabiliyor. 

Sachtler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.