Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > JBL Intonato 24 Monitör Yönetim ve Ayar Sistemi
JBL Intonato 24 Monitör Yönetim ve Ayar Sistemi
21.11.2017 12:27

Monitör yönetim ve ayar sistemi JBL Intonato 24, profesyonel monitör sistemleri için kolay kurulum ayarları, otomatik kalibrasyon ve geniş kapsamlı denetim sağlıyor. 2U boyutlu kabin rafı kasasındaki JBL Intonato 24, stereo, çevreleyen veya saran ses sistemleri olarak yapılandırılan 24 adede kadar hoparlörün kalibrasyonunu ve denetimini hassas bir şekilde yürütebiliyor. 

JBL Intonato 24 ile 24 adede kadar analog, dijital ve ağa bağlı ses kaynağı isteğe bağlı bir biçimde yönlendirilebiliyor. Beraberindeki yazılım ve opsiyonel Desktop Controller, sistemin güçlü ses takip özelliklerini parmak uçlarına getiriyor. JBL Intonato 24 hassas kalibre edilmiş bir sistemin avantajlarını sunuyor ve denetim odası takibini geliştiriyor. Adını Latince “ayarlanmış, eşleştirilmiş, ayarlı” anlamına gelen intonare’den alan JBL Intonato 24, ideal denetim odası izleme ortamında tüm hoparlörlerin niteliğini vurguluyor. 

JBL Intonato 24 içerik yaratıcılarına nerede olurlarsa olsunlar, kendilerinden istenen formatta tutarlı ve üstün kaliteli çıkış üretme imkanı veriyor. Geniş dinamik aralık, nötr salon tepkisi ve ayrıntılı imaj oluşturma yönündeki taleplere yanıt veren JBL, hem kendinden enerjili hem de sabit kurulumlu modellerde yeni 7 Series Master Reference Monitor’lerini üretti. Ve JBL Intonato 24 bu yeni kuşak ses takip sisteminin kalbi olarak geliştirildi; JBL 7 serisi ve günümüzde kullanılan daha birçok monitörle kesintisiz bütünleşecek yapıda tasarlandı.

Intonato 24, JBL 7 serisi stüdyo monitörleriyle birlikte her boyda denetim odasında saran ses yapımı için tasarlanan ilk eksiksiz ses takip sistemi. Harman BLU bağlantı ağ protokolü, JBL Intonato 24’ün Crown güç yükselteçleriyle  ve çeşitli sistem bileşenleriyle dijital olarak ağa bağlanmasını sağlıyor. 

JBL Intonato 24’teki otomatik hoparlör kalibrasyonu işlevi her bir hoparlörü bulunduğu yere ve salon akustiğine göre ayarlayarak, ideal olmayan çalışma koşullarında bile miks konumuna nötr yanıt veriyor. Verilen kalibrasyon mikrofonu ile JBL Intonato 24 sistemdeki her hoparlörü otomatik olarak ölçüp ayarlıyor, salonla ilgili alçak frekans sorunlarını çözüyor ve her hoparlörün miks yerine olan mesafe ve seviyelerini eşleştiriyor. Sonuç olarak miks çalışmasından tahmin ihtiyacını kaldırarak ince ve doğru ayarlı bir sistem ortaya çıkıyor. Bu gelişmiş ince ayar yeteneği, Intonato 24’ü her türlü miks tesisi için cazip bir yenilik haline getiriyor. 

JBL Intonato 24 kendi sınıfındaki giriş-çıkışların çoğuna sahip olarak teslim ediliyor. Ve 5.1, 7.1 dahil yeni saran ses formatları dahil neredeyse her ses takip formatıyla uyumlu. 24 adede kadar hoparlörü takip edip denetleyen JBL Intonato 24, var olan denetim odalarında saran ses takibini mümkün kılıyor.

Harman JBL ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.