Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LiveU Solo Kanada’da Canlı İnternet Yayınında
LiveU Solo Kanada’da Canlı İnternet Yayınında
21.11.2017 18:54

Toronto’daki görüntü yapım şirketi Press It, yerel müzik endüstrisinde yaratıcı içerik çözümleri üzerinde yoğunlaşıyor ama canlı internet akışı araçlarına LiveU Solo’nun eklenmesiyle firma yeni markalara ve endüstrilere erişilebilir hale geldi.

Press It Kurucu ve CEO’su Phil Kluba LiveU Solo’yu ilk olarak Facebook Media Partnership programının parçası olarak tanıttı. LiveU resmi bir Facebook Media Solutions Live Video Partner çözüm ortağı ve Facebook Live platformuyla kesintisiz bütünleşen belli bir grup donanım ve yazılım çözümlerinin arasında yer alıyor.

Kluba LiveU’suz günleri hatırlıyor: “Bir HDMI’dan Thunderbolt’a çevrim yoluyla doğrudan bir dizüstü bilgisayar üzerinden internete görüntü akışı yapmak zorunda olmanın zorluğunu yaşıyordum. Çok fazla hataya açık olduğu için bu bir sorundu. Amatör tüketici düzeyinde çok kameralı internet yayını yapmaya çalışıyordum. LiveU birçok yapım sorununu ortadan kaldırarak, iş akışlarını sadeleştirdi.

LiveU kurulumları sadeleştirdi ve yapımcılara daha az karmaşık ve daha profesyonel yapımlar oluşturup hızla tamamlayabiliyorlar. Kluba, “Bana çok zaman da kazandırdı” diye ekledi.

Bir ATEM Switcher çıkışını LiveU Solo’ya bağlayan Press It, çok kameralı canlı müzik performansları, çok kameralı panel tartışmaları ve yapımların sahne arkası çekimleri için her ay 2 ila 4 internet akışı yapıyor.

LiveU sadece Press It’in canlı etkinlikleri yapım şeklini değiştirmekle kalmadı, Twitter Canada, Joe Fresh, OxiClean, Shopify markalarıyla işbirliği gibi ilginç kapılar da açtı.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.