Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5 Ödül aldı
ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5 Ödül aldı
22.11.2017 11:05

Bu yıl Cine Gear Expo Technical Award kamera teknolojisi ödülünü kazanan ürün kamera değil, mekanik bir aksesuar oldu. Los Angeles’taki etkinlikte en son teknolojili yaklaşık 100 ürünü değerlendiren jüri ekibi, en önemli ödüllerden birine yeni ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5’i değer buldu.

Yeni ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5, popüler LMB-25’in özelliklerini ve yaratıcılık olanaklarını devam ettirirken, başlangıç seviyesinde bir fiyat etiketine sahip. Tek ürünü çok çeşitli uygulamalarda kullanma imkanı vererek, çok geniş esneklik sunuyor.

4x5 gimbal’ler, drone ve Steadicam için tek filtreli yapılandırmalardan kelepçeli modellere ve direğe monteli çözümlere kadar, zorlu koşullarda işleri hızlandırıyor. Farklı uygulamalar arasında geçiş yaparken ek araçlar gerekmemesi, kurulumları hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor. LMB-4x5, önceki LMB-5, LMB-15, LMB-25 modellerinin kelepçe adaptörleri ve filtre çerçeveleri ile uyumlu. ARRI’nin mevcut müşterilerinin yatırımlarını korumak için, LMB-25’ten yeni ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5 platformuna yükseltme için iki cazip seviye seçeneği var.

Hem 4 inç x 5.65 inç, hem de 4 inç x 4 inç filtre boyutlu olarak sunulan ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5, iki katlı, dönmeyen bir filtre katı parçasına sahip. Üç adede kadar filtre katını tutarak, baştaki iki kata dönmeyen veya dönen bir kat eklenmesine izin veriyor. Döner katın 360 derece dönüşe izin vermesi, bir LMB üzerindeki ilk dönen katı sunuyor. Kelepçe adaptörünün üst veya alt kısmına bir 15mm hafif konsol takılabilmesi, ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5’in diğer bir verimli özelliği. Bu özellik kameranın üzerine takılan optik merkez çubuk yuvaları için eklendi. En sade biçimindeki tek filtre katlı ve tek kelepçe adaptörlü ARRI Lightweight Matte Box LMB 4x5, en küçük ve en hafif tek filtre katlı kurulumu sunuyor.

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.