Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Grass Valley Focus 75 Live Sistem Kameraları
Grass Valley Focus 75 Live Sistem Kameraları
24.11.2017 15:42

Uygun maliyetli, 720p/1080i ayarlı HD sistem kameraları, üreticinin efsanevi görüntü kalitesine yeni bir başlangıç seviyesi ürünlerden oluşuyor. Küresel deklanşörlü Xensium-FT CMOS sensörler, diğer CMOS tabanlı kameralarda görülen kısa pozlamalı hızlı kamera hareketlerine hassasiyet veya kısa ışık yanıp sönmelerinden etkilenme gibi kamera ile yatay hareketler (pan) yapıldığında dik olan nesnelerin yamulması (rolling shutter) bozulması üretmiyor.

Bu özellikleri sayesinde Focus 75 Live kameralar bölgesel yayın istasyonları, SNG van uydu haber toplama araçları, üniversite spor yapımları, sahne çekimleri gibi küçük canlı stüdyo ve saha uygulamaları için idealler.

Focus 75 Live kameralar görüntüleri her zaman tam progresif 1920 x 1080 HD çözünürlükte çekip kullanıcının ayarına göre 1080i50/59.94 veya 720p50/59.94 formata çevirerek güçlü bir görüntü performansı sunuyor. Ayrıca kameranın ana gövdesinde en yüksek kalitede SD sinyaller de kullanıma hazır.

Kamera hassasiyetinin yüksek düzeyde olması, daha az ışık kullanımına imkan veriyor, ve bu da hem ışık hem klima için daha az enerji tüketmeye katkıda bulunuyor. Ayrıca Focus 75 Live kameralar daha küçük iris ayarlarıyla kullanılıp daha fazla alan derinliği sunabiliyor ve kameramanlara daha dar bir odağı koruma imkanı veriyor.

Focus 75 Live kameralardaki standart B4 2/3 inç lens yuvaları sayesinde zaten satın alınmış ve eldeki HD lensler kullanılmaya devam edilebiliyor.

Focus 75 Live kameralar üst düzeyde bir operasyonel mükemmellik sunuyor. Buton düzenleri ve kontrol düğmelerinin ergonomik tasarımı, kameramanlara hızlı ayar yapma imkanı veriyor. Kolayca erişilebilen ve ayrı yerdeki “info” düğmesi sayesinde tüm önemli bilgiler vizörde anında görüntülenebiliyor. Focus 75 Live kameraların kullanım kolaylığı, kameramanların sık kullanılan işlevlere hızla ulaşmalarını sağlayan menü yapısıyla güçlendirilmiş.

  • Küresel deklanşörlü tamamen dijital FT CMOS sensörler sayesinde tüm koşullar altında lekesiz görüntüler
  • 720p ve 1080i çekim formatı seçenekleri
  • Full HD progresif görüntünün fazla örneklenmesiyle mümkün olan en iyi çözünürlük ve keskin hatlar
  • Zorlu aydınlatma koşullarında bile en iyi sonuçlar için en yüksek hassasiyet ve en iyi gürültü performansı
  • Üst düzey Grass Valley LDX Series yayın kamera sistemleriyle aynı kalitede mekanik yapı.

Grass Valley ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 706 11 00 numaralı telefondan Konatus’u arayabilirsiniz.