Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ikan DS2 ve DS2-A Gimballer
Ikan DS2 ve DS2-A Gimballer
02.12.2017 11:04

Ikan Beholder DS1 gimbal sabitleyicinin bir devamı olarak Ikan bu kez de DS2 ve DS2-A gimballeri sunuyor. Yenilikçi bir küçük tasarıma sahip gimballer, 60 saniye otomatik dönme hareketiyle yeni bir denetim düzeyi getiriyor. Ayrıca DS2-A’nın açılı motor kolu, kamera ekranının net görülmesine izin veriyor.

3 eksenli gimballer alüminyumdan üretildi 2 kilograma kadar ağırlıktaki çok çeşitli DSLR ve aynasız kameraları tek elle sabitlemek isteyen profesyonel kameramanlar için özel tasarlandı. Gimballerde üst düzey mobilite için sağ-sol eksenlerde 360 derece dönen fırçasız bir motor var. Ayrıca 12 bit kodlayıcılı 32 bit denetleyici, dengelemeyi hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

Yeni 60 saniye otomatik dönüş modu, 60 saniyelik bir kamera hareketinin programlanmasına izin veriyor. Başlangıç ve bitiş noktaları belirlendikten sonra kamera bir noktadan diğerine 60 saniyede hareket ediyor. Lityum iyon pillerle donatılan gimballer, 8-10 saat çalışabiliyor. El tutma yerindeki bir ekran, kalan pil ömrünü ve o anki çalışma modunu gösteriyor. Yeni tasarlanan, hızla çıkarılabilen taban plaka sistemine sahip gimballer, herhangi bir alet olmadan kolayca dengelenebiliyor. El tutma yerindeki iki adet ¼-20 yuvalar, ışık, mikrofon, monitör gibi aksesuarlar takmak için mükemmel. Üst kısımdaki bir 3/8-16 yiv sayesinde gimbal bir tripoda, jibe, Ikan DGH gibi çift elle tutulan destek sistemlerine sıkıca takılabiliyor.

DS2 küçük boyutlu bir gimbal çözümü arayan video kameramanları, film ve sinema kameramanları için ideal. DS2-A etkinlik kameramanları ve vloggerlar için uygun.