Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Panasonic AK-UB300GJ Çok Amaçlı 4K Kamera
Panasonic AK-UB300GJ Çok Amaçlı 4K Kamera
17.07.2017 16:17

Çok amaçlı 4K kamera canlı spor ve etkilik yayınları, stüdyo kaydı ve havadan çekim gibi çok çeşitli koşullarda potansiyelini ortaya koyuyor. Çekim ortamına göre yüksek veya normal hassasiyetten biri seçilebiliyor. Yeni geliştirilen pus azaltma teknolojisi kullanışlılığı arttırdı. 12G Output Board bir 3G TICO Output Board ile değiştirilirse, tek kablo ile iletim mümkün. Kamerada odak yardımcı işlevi ve 4K görüntüden HD kırpma işlevi de var. HD-IP akış çıkışı IP denetimi gerçekleştirdiği için, sistem Panasonic AW serisi sistem kameralarıyla merkezi olarak yönetilip esnek ve genişletilebilir bir ortam oluşturulabiliyor.

Yeni 4K optik sistemi

Yeni 4K geniş formatlı sensör adaptörsüz 2/3 tipi lens kullanabiliyor. Geniş formatlı sensör için tasarlanan çevrim lensi mükemmel görüntü kalitesi gerçekleştirebiliyor. Yeni optik sistem, geniş dinamik aralık için olay anındaki ışığı en iyi şekilde kullanıyor.

Kırpma işlevi

Tüm sahnenin yakalanmasının yanı sıra, sahne içerisinde belirlenen 3 adede kadar alan kırpılıp görüntülenebiliyor. Belirlenen alan denetleyici kullanılarak hemen değiştirlebiliyor.

Bulanıklık azaltma işlevi

Puslu görünüm oluşabilecek kurulumlarda bu işlev düşük kontrastlı bir sahneyi düzeltip netleştiriyor. Düzeltme oranı seviyesi için üç ayardan istenen seçilebiliyor.

Parlak şerit düzeltme

Kamera sinyal işleme LSI için yüksek hassasiyetli parlak şerit tespit ve düzeltme işlevi, bu sorunu gideriyor.

Geniş renk düzeltme işlevleri

Renk doygunluğu ve ton, 12 eksenli renk düzeltme ve doğrusal matris ile ayrı ayrı hassas ayarlanabiliyor. Ayrıca bağımsız bir cilt renk ayarlama işlevi de var.

Dinamik aralık genişletme işlevi

DRS işlevi blok gölgeleri ve parlak ışıkları otomatik olarak bastırıyor. Aynı sahnede koyu ve parlak alanlar varsa, DRS karanlık, parlak ve orta tonlarda iyi geçişler sağlıyor.

Otomatik beyaz denge

Açık havada çekim yaparken renk sıcaklığı değiştikçe beyaz dengeyi otomatik ayarlayan işlev.

Otomatik kazanç kontrolü (AGC)

Otomatik iris kontrolünün yanı sıra, -6 dB ile 36 dB arasında kesintisiz otomatik değişken kazanç kontrolü de mümkün. Normal konuma ek olarak, önceliği harekete (Sports modu) ve görüntü kalitesine (SN modu) veren modlar da seçilebiliyor.

Uzaktan kumanda

Kamera uzaktan kamera kumandası ve uzaktan çalışma panelinden IP yoluyla denetlenebiliyor. AK-HRP200G/AK-HRP1000GJ AK-HRP1005GJ Remote Operation Panel’ler (ROP) ve AW-RP50/AW-RP120G Remote Camera Controller ile kameranın seriş denetimi ve IP denetimi gerçekleştirilebiliyor.

Ters çekim

Bu mod ayarlanarak görüntü dikey veya yatayda ters çevrilmiş olarak görüntülenebiliyor.

NewTek Autolink bağlantısı

Web sitesinden NewTek AutoLink for Panasonic PTZ indirilip profesyonel Panasonic kameraların IP akışlı olmaları sağlanabiliyor. IP akış ağda bir NewTek Caster veya IP serisi görüntü miks sisteminden otomatik tespit ediliyor ve IP akışlar kameralardan doğrudan kullanılabiliyor.

Ürün AK-UB300GJ Çok Amaçlı 4K Kamera
Marka Panasonic
Firma Başarı
Telefon 0216 425 17 00
Web
www.basariyayincilik.com