Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > AVMEDA Marsis Playout Web Yayın Otomasyonu
AVMEDA Marsis Playout Web Yayın Otomasyonu
17.07.2017 16:27

Marsis Playout web yayın sanal bulut ve master denetim otomasyonunun bağımsız çalışan ve sunucu-istemci sürümleri var. Web Playlist Control, Windows ve Mac istemcileri ve Mobile uygulamaları mevcut. Görüntü akışı destekli çok kanallı otomatik playout, geniş dosya formatı uyumluluğuna sahip. Marsis Playout’un kullanımı kolay arayüzü, operatörlerin playout operasyonunu hem izlemeleri hem de yönetmeleri için tasarlandı. Özelikleri arasında Multi Counter, Playlist Tab, Hot Key ve Live Preview var.

Marsis Playout otomasyonunun web istemcisi, masaüstü istemcinin tüm özelliklerine sahip. Yeni teknoloji operatörlere içerik sürükleyip bırakma, oynatma listesi oluşturma ve ön izleme penceresinde görüntü sunucu çıkışını izleme imkanı veriyor. Marsis Web Client içerik tabanlı kullanıcı izniyle her bir kanala erişimi kısıtlayabiliyor. Bu özelik sayesinde tek bir sunucu birden fazla müşteriye güvenli bir ortamda kiralanabiliyor. Her kullanıcı kendi içeriğine ve oynatma listesine ulaşıyor. Sistem yöneticisi tüm sistemin ayarları ve takibi üzerinde tam denetime sahip.

Marsis Playout çoklu playout operasyonu için tasarlandı. Sistem tek bir masadan veya her playout kanalı istemcisinden yönetilebiliyor. Mühendisler tek sunucudan hemen her ayarı değiştirebiliyorlar. Tüm giriş-çıkış ayarları, akış değişkenleri, kullanıcılar, kullanıcı izinleri, medya dizini ve tüm diğer mühendislik ayarları, Utility Manager ile yapılabiliyor.

Marsis Playout otomasyonu grafikli ve akışlı 8 adet HD kanalını oynatabiliyor. Müşteriler görüntü sunucuya web, Windows veya Mac istemcilerinden eksiksiz denetimle erişebiliyorlar. Birden fazla masadan kullanıcı izniyle birden fazla kanalın izlenmesi destekleniyor. Operatörler 8 kanalın ön izlemesini ve oynatma listelerini takip edip denetlemek için istemcileri farklı ekranlara dağıtabiliyorlar. Multi-Channel Marsis Playout tüm yayıncıların ihtiyaçlarına yanıt verecek esneklikte.

Marsis Playout Media Explorer tüm görüntü dosyalarını analiz ediyor ve tüm özellikleri Media Trimmer penceresinde görüntülenebiliyor. Veri tabanında depolanan tüm medya ve oynatma listesi dosyalarına her istemciden erişilebiliyor. Tüm istemcileri bir kerede senkronize etmek için bütün Windows, Web, Mac ve Mobile uygulamaları aynı veritabanına bağlanıyor. Arıza durumunda sistem diğer bir istemciden denetlenebiliyor.

Playlist Tab operatörlere yaklaşan günlük, normal ve alt oynatma listelerini yönetme imkanı veriyor. XML tabanlı oynatma listesi, trafik sistemleri ve EPG verisi toplamak için üçüncü firmaların ürünleriyle bütünleştirmeyi kolaylaştırıyor. Marsis Playlist Manager aracı, oynatma listesi çevrimlerini, kopyalama ve taşıma işlemlerini arka planda yürütüyor. Kullanıcılar bir bakışta oynatma listesinin başlangıç zamanını, süresini ve o anki konumunu görebiliyorlar.

Marsis Playout canlı etkinlikler için HD/SD SDI, IP, NDI ve WebRTC girişlerle çalışıyor. Sistem giriş sinyal kaynağı olarak SD ve HD sinyalleri karıştırabiliyor. Çoklu giriş yeteneği, iş akışında görüntü yönlendirici ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Otomatik playout yazılımı canlı etkinlikleri farklı kaynak ve sürelerle çizelgeleyebiliyor. Bu canlı etkinlikler kısa yol tuşlarına atanabiliyor.

Marsis Playout her kanal için dahili Streaming Encoder içeriyor. Birden fazla hedefe görüntü akışları göndermek için bu akış çıkışları arttırılabiliyor. Marsis Playout çoğu CDN (içerik dağıtım ağı) şirketine ve YouTube, UStream, Justin.TV ve Akamai’ye doğrudan görüntü akışı yapabiliyor.

Marsis Media Trimmer istenen görüntünün başından ve sonundan kesmeye yarayan bir araç. Trimmer penceresinde kullanıcılar sesi dinleyebiliyor ve oynatım için başlangıç-bitiş noktaları belirleyebiliyorlar. Bu noktalar gerektiğinde değiştirilebiliyor. En hassas ve doğru kırpma noktaları için kare kare ilerlenebiliyor.

Ürün Marsis Playout Web Yayın Otomasyonu
Marka AVMEDA
Firma Avsistek
Telefon 0216 576 94 85
Web
www.avsistek.com.tr