Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hitit Üniversitesi Reklam ve Pazarlama Bölümü Tasarım Atölyesi Tamamlandı
Hitit Üniversitesi Reklam ve Pazarlama Bölümü Tasarım Atölyesi Tamamlandı
13.12.2017 18:20

Akratek Elektronik eğitim kurumlarında projeleri yapmaya devam ediyor. Hitit Üniversitesi Medya İletişim Programı – Reklam ve Pazarlama Bölümü Tasarım Atölyesi kurulumu geçtiğimiz ay Akratek Elektronik tarafından tamamlandı. 

Programda eğitim gören öğrenciler, proje içerisinde yer alan ürünlerle reklam filmlerini çekip kurgulayabilecekler ve çekim, ışık teknikleri ve kurgu gibi konuları profesyonel ekipmanlarla pratikte tecrübe edebilecekler.

Video çekimlerinde kullanmak üzere Panasonic markasına ait 3 adet AG-UX180 kamera ve aksesuarları tercih edilen atölyede ayrıca yine video ve fotoğraf çekimlerinde kullanmak üzere Canon ve Nikon DSLR fotoğraf makinesi ve lensler de bulunuyor. Kurgu sistemlerinde kullanmak için Edius yazılımı tercih edilirken, kurgu yazılımları için profesyonel bilgisayar çözümleri sunan HP iş istasyonları tercih edildi. Böylelikle öğrencilere kurgu yapabilecekleri stabil bir platform oluşturuldu. Tercih edilen ekipmanlar arasında ayrıca hareketli çekimlerin titremeden yapılabileceği DJI Ronin, aktüel ışıklar için ise Dynacore LED ürünleri tercih edildi. 

Reklam filmi üretmek için gerekli teknik ekipmanları edinen Hitit Üniversitesi Medya İletişim Programı – Reklam ve Pazarlama Bölümü’nden mezun olan öğrenciler, profesyonel ekipmanları kullanıp tecrübe ederek reklam ve tasarım sektörüne hızlı bir giriş yapabilecekler. 

Üniversite projeleri ve bu projede kullanılan ürünler ve ürün detayları hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0216 291 22 30 numaralı telefondan Akratek Elektronik’i arayabilirsiniz.