Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dedotec Türkiye, artık ARRI Lighting Yetkili Servis Merkezi
Dedotec Türkiye, artık ARRI Lighting Yetkili Servis Merkezi
16.12.2017 12:41

2015 yılından beri ARRI Lighting distribütörlüğünü sürdüren Dedotec Türkiye, 2017 Kasım ayından itibaren ARRI Lighting Yetkili Servis hizmetlerini de müşterilerine sunmaya başladı.

Dedotec Türkiye, 10 yılı aşkın süredir sektörün önde gelen markalarının temsilciliğini yapmakta ve teknik servis hizmetlerini vermektedir.

2017 Kasım ayında ARRI’nin Almanya Stephanskirchen’de bulunan fabrikasında düzenlenen 2 haftalık eğitim programını tamamlayarak ve testlerde üstün başarı göstererek yetkili servis merkezi olmaya hak kazandı.

Müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışı ile, tüm garantili ve garantisiz ARRI ışık ürünlerinin teknik servis desteği ve yedek parça temini en hızlı şekilde ve uygun fiyat politikası ile bundan sonra müşterileri Dedotec çatısı altında buluşturacaktır. Ayrıca yetkili servis merkezi olarak hızlı hizmet verebilmek için ihtiyaç olan geniş yedek parça stoğu müşterilerin kullanımına sunulacaktır.

2016 Ocak ayından itibaren ARRI markalı ürünlerin garanti süreleri Daylight (HMI) setler için beş yıl , Tungsten (Halojen) projektörler için sekiz yıl olarak güncellenmiştir.

ARRI ışık ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi ve teknik servis desteği için 0212 328 00 66 numaralı telefondan Türkiye distribütörü Dedotec Türkiye’yi arayabilirsiniz.

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi