Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Wheatstone PR&E DMX AoIP Ses Konsolu
Wheatstone PR&E DMX AoIP Ses Konsolu
17.07.2017 17:38

Wheatstone geçtiğimiz Şubat ayında PR&E’yi satın almasının ardından, konsol yüzeyli ve IP ses ağlı, eksiksiz ve bağımsız çalışan yeni PR&E DMX konsol serisini sunuyor. 

Yeni AoIP konsol serisi PR&E markasının güçlü kalitesini ve pratik işlevlerini ileriye taşımanın yanı sıra kolay bir stüdyo ilavesi olarak IP ses yönlendirme de içeriyor. Her stüdyonun ayrı bağımsız taraflar olarak davranabildiği iki veya üç stüdyolu tesisler için ideal bir kurulum, ama stüdyolar birbirlerine bir IP ağı üzerinden bağlanıyor. 

PR&E DMX harici bir Ethernet anahtarı gerektirmeyen, eksiksiz bir çözüm. Stüdyolar arasında kaynakların ve hedeflerin hatasız yönlendirilmeleri için 1GB bağlantı sağlıyor ve WheatNet-IP otomasyon sürücüleri kullanılarak mevcut radyo otomasyon sistemlerinin çoğuyla kolayca bütünleşiyor. 

Yeni DMX kontrol yüzeyi, yayın ve yapım uygulamalarına yönelik, tamamen bütünleşik bir bağımsız çalışan konsol. 8 fader’li DMX-8 veya 16 fader’li DMX-16 olarak alınabilen ürünün her fader’inde dört program bus ve bus-minus, her kanalında pan, mod ve giriş kaynaklarını ayarlamak için kontrol düğmesi var. Konsol talkback, cue, EQ/Dynamics, denetim odası, stüdyo ve kulaklık hoparlörleri, LED ölçüm göstergeleri, dahili zamanlayıcı ve dört etkinlik için ayar saklama özelliklerine sahip.

Yeni konsol yüzeyi stüdyolar arasında hızlı kurulum ayarları ve kolay ses yönlendirme için 1GB Ethernet portları ve RJ-45 arabirimleri içeren 1RU Razor I/O birimi ve 1RU DMX miks sistemiyle alınabiliyor.

IP üzerinden ses yönlendiren PR&E DMX konsol, Wheatstone’un GatesAir’den Pacific Research & Engineering (PR&E) varlıklarını satın almasından bu yana ilk PR&E ürünü. Satın alımdan üç ay sonra Wheatstone PR&E konsolların ve çevresel ürünlerin üretim ve desteğini Gates’in fabrikalarından Kuzey Karolayna’daki New Bern’e taşıdı ve hemen yeni ürünler geliştirmeye koyuldu.

Ürün PR&E DMX  AoIP Ses Konsolu
Marka Wheatstone
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web
www.radikaltr.com