Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Soundcraft Vi7000 Dijital Miks Konsolu
Soundcraft Vi7000 Dijital Miks Konsolu
16.01.2018 12:18

Vi7000 dijital miks konsolları en iyi Vi sesi ile opsiyonel 96kHz sinyal işleme, yüksek kanal sayısı ve canlı sesin en popüler miks arayüzüne yüksek güvenilirlikte donanım getiriyor. 

Küçük boyutlu bir denetim yüzeyi ile yeni Local Rack ve Archive Breakout kutusu donanımı ile birlikte Vi 128 giriş ve 32 mono/stereo veri kanalının aynı anda miksini sağlıyor.

Çok düşük gürültülü mikrofon yükselteci tasarımı ve zenginleştirilmiş 96kHz 40 bit gezer noktalı dijital ses işlemeyle üstün ses kalitesi sağlanıyor. Sekiz adet bağımsız Lexicon multi-FX birimi, BSS DPR901ii bütünleşmesi, güçlü otomasyon özellikleri, radyo mikrofonu durum izleme ve geniş kapsamlı ViSi Connect I/O genişletme (EtherSound, CobraNet, Dante, MADI, vb.) özellikleri taşıyan bir paket.

Canlı ses miksi

Patentli Vistonics sezgisel bir dijital miks arayüzü sunuyor. Kontrolleri düz bir TFT ekranın yanına dizip sürekli el ve göz koordinasyonu gerektiren bir sistem yerine Vistonics döner kodlayıcıları ve anahtarları dokunmatik ekranın üzerine koyarak işleri kolaylaştırıyor. 

Kontrollerin arkasında işleve bağlı olarak değişen grafikler olduğu için, kullanıcı hangi değişkenin ayarlanmakta olduğu konusunda kuşku yaşamıyor.

Ekran ve ilgili kontroller tek alanda toplandıkları için kullanıcıya iş akışını hızlandıran ve yaratıcılığı zenginleştiren sade ve net bir miks sistemi sunuluyor. 

Her Vistonics arayüzü sekiz giriş kanalını denetliyor ve 16 döner kodlayıcıyla 16 anahtarlı bir dokunmatik ekrandan meydana geliyor. Ekran üzerindeki kanal şeridinin istenen kısmına basit bir dokunuşla yönlendirme, giriş kazancı, dijital kazanç azaltma, gecikme, yüksek ve alçak geçirgen filtreler, 4 bantlı tam parametrik EQ, sıkıştırıcı, sınırlandırıcı, kapı, açıcı ve pan erişimi sağlanıyor. 

Ayrıca özel amaçlı bir Vistonics II arayüzü çıkış sinyal işleme denetimi için var ve 128 girişle 32 çıkışın tümü için genel gösterge ekranı olarak da kullanılabiliyor. 

Tüm kanallar stereoya

Tüm kanallar iki kanalı birbirine bağlamadan stereoya dönüştürülebildiği için, geniş monitör uygulamaları için ideal, 32 stereo miks kapasitesi sağlanabiliyor. 

4 Aux gönderim noktası

Her gönderim için giriş kanalından toplam 4 adet aux gönderim toplama noktasıyla monitör miks mühendisleri miskleri daha esnek bir şekilde, sanatçıların gereksinimlerine göre düzenleyebiliyorlar. 

Aux VCA modu

VCA master fader’ler her miks için üye kanallarının aux gönderimlerini kontrol edebiliyor. VCA’nın o anki miks üzerinde çalışmakta olduğunu göstermek için FaderGlow beyaz aydınlatılıyor. Monitör mühendisleri ortam mikrofonları gibi önemli elemanların denetimine devam edebiliyorken, bir monitör miksi seçip Aux-VCA’ları kullanarak o anki miks içerisinde kaynak gruplarını düzenleyebiliyor. FaderGlow’un mavi ışığı, VCA’nın tüm miskler için genel kanal seviyesini denetlemekte olduğunu gösteriyor. 

Mikrofon durum takibi

Vi7000 VM2 (Vistonics Microphone Monitoring) özelliğiyle Soundcraft Si Series konsol yüzeyinden, uyumlu AKG veya Shure radyo mikrofonlarının durumlarının izlenmesini sağlıyor. Pil ömrü, RF durumu, mikrofon ses kesilmesi ve dahili kırpma gerçek zamanda görsel olarak sunulduğu için, bir sorun sese yansımadan görülebiliyor. 

Kurumsal etkinliklerde otomatik miks

Dahili Studer vMIX sinyal işleme, 16 mikrofon kanalının 4 adede kadar ayrı grubunu kesintisiz ve otomatik miksleyebiliyor. vMIX sayesinde mikrofonların ses düzeyleri otomatik olarak yönetiliyor; konuşmayan kişilerin mikrofon kazançları azaltılıp, toplam kazanç sabit tutuluyor ve dinamik bir tartışma panelinde ani düzey değişikliklerine insan elinden çok saha hızlı tepki verilebiliyor. 


Ürün Vi7000 Dijital Miks Konsolu
Marka Soundcraft
Firma SF
Telefon 0212 227 68 00
Web www.sf.com.tr