Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Datavideo AD-100 ve AD-200 Ses Senkronlayıcı
Datavideo AD-100 ve AD-200 Ses Senkronlayıcı
23.01.2018 09:52

Datavideo AD-100; video ve ses senkronizasyonunun sağlanması amacıyla kullanıcıları için geliştirmiş olduğu kullanımı kolay audio delay (ses geciktirme) cihazıdır. Bu ses geciktirici ünite, RCA konnektörün yanı sıra profesyonel XLR tip konnektöre de sahiptir. 

Stüdyo gibi iç ortamlarda kullanılabildiği gibi aktüel dış çekimlerde de rahatça kullanılabilmesi amacıyla metal gövdeden imal edilmiştir.

Özellikler: 

  • Düşük güç tükemi. Datavideo’nun PD-1 power distribution center (elektrik dağıtım merkezi) tarafından desteklenmektedir. 
  • 0 ~ 700m arasında ses geciktirme süresi 
  • 1kHz ses çıkışı 
  • 0 ~ 60dB arasında çıkış sesini ayarlayabilme 

AD-200 İki Kanal Ses Senkronlayıcı

Yeni AD-200 ise bir ses geciktiricisinden daha fazlasıdır. İki ayrı sesi 2 ayrı video ile senkron edebilir. Bazı stüdyolarda birden fazla noktada, örneğin hem rejide, hem de ana kumandada ses kayması yaşanıyor olabilir. Bu durumda 2 adet ses geciktiricisi almaktansa bir adet AD-200 almak daha avantajlıdır. 

AD-200’ün 1U kabin tipi olarak tasarlanmasının sebebi, canlı yayın araçları veya özel aygıt kabinlerine konumlandırılabilmesidir. 

AD-200 ses kanallarını seçme, ses miksi, ses seviyelerini ayarlama ve ses geciktirme işlemlerini yapar. Ses matrisi eşleştirme özelliği ile kullanıcılar kendi ses giriş ve çıkış sekanslarını tasarlayabilirler. 

Cihazın ön tarafında net görünen bir OLED ekran bulunmaktadır. Üç saniyeye kadar ses geciktirmeyi destekler ve ses girişi bağımsız olarak geciktirebilir.

6 XLR balanslı ses giriş kanalı, 2 ses giriş modu, Mic ve Line. 2 ses modu mono / stereo desteği vardır.

Datavideo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 418 11 02 numaralı telefondan Videodist’i arayabilirsiniz.