Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kamboçya’da LiveU ile Haber Yayını
Kamboçya’da LiveU ile Haber Yayını
23.01.2018 10:52

National Television of Kampuchea (TVK) geçen ayki üç günlük Su Festivali’nde (Bon Om Touk) LU600 HEVC çözümünü kullandıktan sonra, günlük haber toplama çalışmalarında LiveU’yu seçti. Anlaşmayı LiveU’nun Tayland’daki çözüm ortağı DSC yönetti ve etkinlikte destek verdi.

TVK kamera ekibinin LiveU kullanarak karnaval ortamını çektiği festival, her yıl milyonlarca kişiyi kendine çeken, Kamboçya’nın en büyük etkinliklerinden birisi. Nehirde havai fişek gösterisi yapıldı ve yıllık tekne yarışına dört yüzden fazla tekne katıldı. 

National Television of Kampuchea Genel Müdürü Khim Vuthy şunları söyledi: “LU600 HEVC’in görüntü performansından ve bant genişliği verimliliğinden gerçekten etkilendik. Yaklaşık 10 Mbps bant genişliği kullanıyorduk ama 5 Mbps’a düştüğünde bile görüntü kalitesi aynı kaldı. Önceki su festivallerinde kullandığımız uydu OB van araçları mobilitemizi kısıtladı. LiveU’nun hücresel bağlantı teknolojisi sayesinde bu tip bir kısıtlama yaşamadık ve istediğimiz her yerden canlı yayın yaptık. Yarış sırasında teknelerden, kral gelirken binaların tepelerinden çekimler yaptık. Şimdi de günlük haber toplama ve yayınlarımız için LiveU’lar kullanmayı planlıyoruz.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.