Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Apantac T# Multiviewer “Product Innovation” Ödülüne Layık Görüldü
Apantac T# Multiviewer “Product Innovation” Ödülüne Layık Görüldü
23.01.2018 11:05

Apantac T Sharp Multiviewer, “2017 Product Innovation Award (PIA)” ödülü ile onurlandırıldı.

T Sharp piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra çok yönlü modüler yapısı ve cazip fiyat avantajı ile çoklu görüntüleyiciler arasında ön sıralarda yerini aldı. Ödüle layık görülen ürün, giriş ve çıkış kartı seçenekleri ve ihtiyaca uygun yapılandırılabilme kabiliyetiyle kullanıcılarından da tam not aldı. 

T Sharp Multiviewer 12G ve VoIP dâhil, son çıkan standartların tümünü destekliyor. Ürünün modüler yapısı, giriş ve çıkış kartlarının seçebilmenin ötesinde imkân sağlıyor. Kullanıcılar tek veya birden fazla monitör ekranı üzerinde çeşitli sinyal tiplerini (SDI, HDMI, IP, fiber vb) karıştırıp eşleştirebiliyorlar. 

Apantac Başkanı Thomas Tang şunları söyledi: Bu ödülü aldığımız ve Product Innovation Awards ekibi tarafından takdir edildiğimiz için gururluyuz. Bu ödül “yenilikçi multiviewer ve sinyal işleme çözümleri sağlama yönündeki kullanıcıların istediği özellikler ve düşük maliyetle piyasaya sunabilmek için çok çalıştık.” sözümüzü tam olarak vurguluyor. 

Apantac T# Multiviewer, yaklaşan CABSAT, ISE (Integrated Systems Europe), NAB, Broadcast Asia ve dünya çapındaki birçok fuarda sergilenecek.

Apantac ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilir veya www.ideapro.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.