Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Grass Valley’den IP Prodüksiyon için Dünyanın En Yüksek Yoğunluklu Switcher’ı
Grass Valley’den IP Prodüksiyon için Dünyanın En Yüksek Yoğunluklu Switcher’ı
23.01.2018 12:39

Yeni Grass Valley GV K-Frame X görüntü işleme sistemi, mevcut K-Frame’in gücü, performansı ve esnekliğinin üzerine tasarlanarak, müşterilere tamamen SDI, tamamen IP veya karışık SDI ve IP kart yapılandırmalarının çok yönlülüğünü, bu formatlar arasında geçiş yaparken giriş/çıkış yoğunluğu ve yapımda yaratıcılıkta kayıp olmadan sunuyor. 

GV K-Frame X’in yetenek ve esnekliği düzeyinde bir çözüm, üst düzey performanslı bir sinyal işleme sistemindeki hem IP hem de SDI sinyal kaynaklarına hitap ediyor. Müşteriler artık SDI ile IP kaynaklar arasındaki sınırsız esnekliğin ve 9 M/E sayesinde elde edilen sonsuz yaratıcılığın avantajlarından yararlanabiliyorlar. Grass Valley’in karşılıklı çalışma uyumluluğu ilkesi doğrultusunda, GV K-Frame X yayınlanmış protokoller kullanılarak karmaşık stüdyolarla ve uzak kurulumlarla kolayca bütünleşerek, yapım ortamının boyutu ve ölçeği ne olursa olsun IP’ye kolay geçiş sağlıyor. 

Hem TICO yoluyla sıkıştırmalı, hem de HDR destekli sıkıştırmasız 4K sağlayan yeni donanım, Grass Valley’in “her kasada, her panelle” geleneğini devam ettiriyor. Müşterilerin istedikleri Kayenne, Karrera veya GV Korona denetim yüzeyini seçebilmeleri sayesinde, herhangi bir K-Frame veya panelde oluşturulan her türlü program, yeni GV K-Frame X üzerinde kesintisiz çalışıyor. Ayrıca bu geriye dönük uyumluluk mevcut K-Frame Mix/Effect kartları için de geçerli olduğundan, yedek parça ve yenileme amaçlı demirbaşın yönetimi de kolaylaşıyor. 

GV K-Frame X en geniş giriş/çıkış sayısı (192x96) ile endüstride belli bir alandaki en yüksek I/O yoğunluğunu sunarken, mevcut K-Frame kartların kullanılabilmesi her türlü sistemin mimarisiyle sorunsuz ve kolay bütünleşme sağlıyor. Giriş/çıkış kart seçenekleriyle eksiksiz uyumluluk, güçlü 15 RU boyutlu kasasında hem IP hem de SDI bağlantılarını desteklemek için tasarlandı. Ayrıca yeni kasadaki önden arkaya basınçlı havalı soğutma, üst düzey bir IP performanslı anahtarlama sistemlerinde bir ilk.

Grass Valley ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 706 11 00 numaralı telefondan Konatus’u arayabilirsiniz.