Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Cabsat 2018’de Kablosuz Haberleşme’de Broadcast Solutions ve ChyronHego İşbirliği
Cabsat 2018’de Kablosuz Haberleşme’de Broadcast Solutions ve ChyronHego İşbirliği
23.01.2018 12:42

14-16 Ocak tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirilen Cabsat 2018 fuarında Broadcast Solutions firmasının sergilediği yeni ürünler arasında ağırlık kablosuz haberleşme, mobil yapım çözümleri, stüdyo/playout tesisleri ve SNG teknolojisi üzerindeydi. Broadcast Solutions ekibi ilk kez ChyronHego şirketiyle işbirliği yaparak Orta Doğu yayıncılık piyasasına ChyronHego’nun grafik yaratma, playout ve gerçek zamanlı veri görselleştirme teknolojilerini sergiledi. Ortak standı ziyaret edenler uzaktan yapım, IP teknolojisi, HDR, 4K/UHD, özel kameralar, kablosuz ve uydu haberleşme, yenilikçi yayın iş akışları hakkında bilgi edindiler.

Yayın grafikleri yaratma, playout ve gerçek zamanlı veri görselleştirmede öncü ChyronHego, Orta Doğu piyasasındaki konumunu Broadcast Solutions’ın müşteri tabanını kullanarak güçlendirecek. ChyronHego fuarda sporda performans analizleri ve canlı spor takip verileri, haber, spor, eğlence, hava durumu sistemlerine yönelik yazılım tanımlı geçiş ve yayın grafikleri konularındaki ürünlerini tanıttı. Her iki firmanın ekipleri, Orta Doğu yayın pazarında dev bir etki yapmak için güçlerini birleştirdi. Broadcast Solutions’ın piyasa erişimi ile ChyronHego’nun canlı televizyon, haber, spor, kurumsal ve kamu görüntü yapımcılığı amaçlı yüksek kaliteli ürünleri, Orta Doğu yayıncılık piyasasına üstün çözümler getirecek.

Broadcast Solutions’ın standındaki Wireless (R)evolution adlı başlık altında klasik analog noktadan noktaya mikrodalga sistemlerinden en son devrim yaratan IP tabanlı Mesh ağlara giden evrimle ilgili sunumlar yapıldı. Ziyaretçiler bu teknolojinin endüstride devrim yaptığını ama aynı zamanda geleneksel teknolojiye de hala yer olduğunu öğrendiler.

Fuarda tanıtılan LaOn 5 GHz dijital kablosuz interkom sistemi, kritik ve net haberleşmenin önemli, kemer paketi rahatlığının gerekli olduğu durumlarda kullanılabilen, yüksek performanslı bir kablosuz haberleşme aygıtı. Bas-konuş işlemi olmadan, kararlı ses netliğine sahip, tam çift yönlü haberleşme sunuyor.

Standda sergilenen Broadcast Ultrasoft yazılımı, kayıt, medya varlık yönetimi, çizelgeleme, grafikler, playout ve otomasyon içeren medya iş akışlarını denetlemek için çeşitli modüllerden oluşuyor. Kaynak yerleştirme, reklam ayırtma ve muhasebe işlemleri için kullanıcılara bütünleşik araçlar sunuyor. Kullanıcılar tüm aşamalar boyunca maliyetleri, kaynakları ve karları net bir şekilde görebiliyorlar.