Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TV One with HEVC Japonya’da Canlı Yayında
TV One with HEVC Japonya’da Canlı Yayında
23.01.2018 12:46

Canlı IP görüntü uzmanı TVU Networks’ün Tokyo’daki bayisi Star Communications, müşterisi Yomiuri Telecasting Corporation için TV One with HEVC mobil IP haber toplama vericileri sağladı. Osaka’da yer alan Yomiuri Television, Japonya’nın Kansai bölgesine hizmet veriyor ve Nippon Television Metwork’e bağlı ilk istasyon.

Yomiuri Telecasting Engineering bölümü Teknik Yönetmeni Bay Sugimoto şunları söyledi: “Önde gelen birçok üreticiden vericilerle uzaktan haber yayın benzetimi için yol ve hareket testleri gerçekleştirdik, ve TV One with HEVC aralarında açık arayla en güvenilir olandı. Resim kalitesi mükemmeldi ve kararımızda ana etken oldu. HEVC desteğiyle düşük maliyetle işletme verimliliğini garantilerken, düşük gecikmeyle yüksek resim kalitesi de elde ettik. TVU One küçük bir pakette istediğimiz her şeyi bize veriyor; çok bantlı gömülü modemler, uzun pil ömrü, akıllı telefon denetimli çoklu WiFi bağlantıları.

Yomiuri TV, TV One with HEVC cihazlarını Information Live Miyaneya, Wake Up! Plus, Ten ve Ce Matin gibi çeşitli canlı haber programları için kullanacak.

TV One with HEVC hem HEVC görüntü sıkıştırma hem de TVU’nun patentli Inverse Statmux (IS+) iletim algoritmasını kullanıyor. Her ikisinin de avantajlarından yararlanan TV One with HEVC, yayının hareket halindeki bir araçtan yapıldığı koşullarda bile yarım saniye gecikme ile HD kalitesinde görüntü iletiyor. Daha az veri ve daha az fazlalık payı kullanarak, her zamankinden yüksek kararlılık gösteriyor. TV One with HEVC gömülü modemlerle alınabiliyor ve hücresel, mikrodalga, uydu, BGAN, WiFi ve Ethernet dahil aynı anda çok sayıda bağlantı üzerinden yayın yapabiliyor.

Dünya çapında yüzlerce yayın kuruluşu tarafından kullanılmakta olan TVU Networks serisi IP iletim çözümleri, yayıncılara performans, özellik ve resim kalitesinden ödün vermeden, küçük, hafif, IP tabanlı yüksek tanımlı görüntü saha vericisinin çok yönlülüğünden tam olarak yararlanabilme imkanı veriyor. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.