Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Los Angeles KLCS TV’de Aveco Master Kontrol Kullanılıyor
Los Angeles KLCS TV’de Aveco Master Kontrol Kullanılıyor
30.01.2018 12:12

Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli istasyonlarından Los Angeles merkezli KLCS, televizyon endüstrisinin en büyük bağımsız otomasyon sağlayıcısı olan Aveco’nun medya varlık yönetim yazılımıyla bütünleşik ödüllü master kontrol otomasyon platformunu seçti.

Teknolojide onlarca yıllık geçmişe sahip KLCS, Aveco ve Myers ProTrack içeren ilk BXF 5.0 kurulumuyla endüstride önderlik etmeye devam ediyor. KLCS sisteminde, ABD’de ilk kurulan Aveco Social Media Gateway de var.

KLCS Mühendislik ve Teknik Operasyonlar Müdürü Alan Popkin yorum yaptı: “KLCS neredeyse on beş yıl önce yüzde yüz dosya tabanlı iş akışına başladı. Şimdi en son teknolojilerin getireceği yüksek verimlilikten yararlanmak için istasyonu tamamen yenilemeye başladık.

Alan Popkin, KLCS Mühendislik ve Teknik Operasyonlar Müdürü 

Ana sistemlerin yerinde demolarını izlemek dahil geniş bir otomasyon sistemleri incelemesinden sonra bir dizi nedenle personel söz birliği içinde Aveco sistemini seçti. İş akışımızı değiştirmek zorunda kalmadan, mevcut iş akışımızın otomasyonunu istediğimiz gibi düzenlememize imkan verdi. Medya işleri sürekli geliştikçe, gelecekte her türlü değişikliğe izin verecek kadar çok yönlü bir çözüm.”

Grafik kullanıcı arayüzlerini (GUI) kişisel tercihlere göre düzenleyebilmek de Aveco’nun seçilmesinde önemli rol oynadı.

Aveco endüstride 25 yıldır birçok yeniliğe imza attı.

  • Los Angeles KLCS’de endüstrinin ilk BXF 5.0 kurulumu
  • İlk bulut tabanlı master kontrol kurulumu
  • Endüstrinin en geniş yayın arayüzleri ve APIO’leri kütüphanesi
  • Harmonic ile birlikte endüstrinin en gelişmiş bütünleşik Playout çözümü.