Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > MESH Broadcast Services Mobil TV Tırına Grass Valley Donanımı
MESH Broadcast Services Mobil TV Tırına Grass Valley Donanımı
30.01.2018 16:22

MESH Broadcast Services en baştan güçlü bir üne sahip olmak için Eclipse adlı yeni televizyon yayın tırında sıra dışı donanıma ihtiyaç duydu. MES Broadcast’in müşterilerinin Grass Valley markasını görüntü ve ses işleme dünyasından bildiklerini de göz ününde bulunduran mobil yapım şirketi, tıra Karrera K-Frame görüntü yapım merkezi, Densite 3 Frame, Kaleido-Modular-X çoklu görüntüleyici, NVISION 8140 karma yönlendirici ve NV9000 kontrol sistemiyle kendini kanıtlamış bir yönlendirme ve anahtarlama sistemi kurdu.

MESH Broadcast Services çözüm ortağı Scott McPhee şunları söyledi: “Yeni bir şirket olarak kendimizi ve Eclipse’yi mobil yapım endüstrisinde tanıtmak için çalışıyoruz. Grass Valley’in sadece ismi bile müşterilere tırımızla yüksek kaliteli bir deneyim yaşayacaklarının haberini veriyor. Müşterilerimizle çalışırken Grass Valley’in endüstri standardı olmasının bir nedeni olduğunu öğrendik; sadece çözümleri etkin, kolay kullanımlı ve tam bütünleşik değil, aynı zamanda Grass Valley destek ekibi her zaman internetten veya telefonla ulaşılabilir durumda.

Grass Valley çözümlerinin tümü esnek ve ölçeklendirilebilir olduğu için MESH Broadcast Services için bugün olduğu gibi gelecekte şirket büyüyünce de çalışmaya devam edecek. Karrera K-Frame S-series küçük 6RU boyutlu kasasında hızlı çalışılan canlı etkinlik çalışmaları için 6 M/E, 80 giriş ve 48 çıkış, 1080p, 4K UHD dahil çoklu format desteği ve eksiksiz özellikler sunuyor. 3RU Densite 3 Frame de benzer olarak aynı anda 3G/HD/SD ve analog görüntü ile AES ve analog sesleri işleyebiliyor. Cihazlarla dolu küçük yerlerde güvenli çalışma için Densite’nin önden açılan kasasında çalışırken sökülüp takılabilen çift güç kaynağı, fanlar, durum bildirimi için ön panelde çok renkli LED’ler, ön panelden kart ayarlarına imkan veren bir denetleyici kart var. Esnek ve ölçeklendirilebilir 4K ve IP’ye hazır çoklu görüntüleyici Kaleido-Modular-X, Densite 3 Frame’e takılıp geniş çaplı giriş/çıkış yapılandırmaları sağlıyor.

NVISION 8140 kurumsal sınıftan bir yönlendiricinin yedek güç kaynakları, kontrol kartları ve bağlantı noktaları gibi gelişmiş özelliklerini, mobil yapım ve küçük stüdyoların kısıtlı alanlarına uygun boyutunda sunuyor. NV9000 yönlendirici kontrol sisteminde bilgilendirici LCD panelleri, çoklu hedef panelleri, kaynak başına çok modlu buton panelleri, hedef/kaynak (XY) panelleri ve güçlü RCP-200 akıllı panel gibi farklı iş akışları için üstün uyarlama ve denetim için bir dizi panel var.

Grass Valley ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 706 11 00 numaralı telefondan Konatus’u arayabilirsiniz.