Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > MRMC Bolt Junior Kamera Robot Kolu
MRMC Bolt Junior Kamera Robot Kolu
14.02.2018 13:20

Etkin kamera robotiği geliştirme konusunda 50 yıllık geçmişe sahip Mark Roberts Motion Control (MRMC), ünlü Bolt Cinebot’un daha küçük bir modeli olan Bolt Junior’ı (Bolt JR) üretti. 

MRMC Bolt JR piyasada beğenilen, dünyanın en hızlı ve gelişmiş hareket denetim donatımı MRMC Bolt Cinebot’un daha küçük ve uygun maliyetli bir modeline yönelik müşterilerden gelen talep üzerine tasarlandı. 

Yüksek hızlı, küçük boyutlu, 6 eksenli kamera robot kolu özel olarak yer ve bütçenin kısıtlı olduğu film stüdyoları, fotoğraf stüdyoları ve masaüstü çalışmaları için tasarlandı. Küçük ve hafif olan Bolt JR, kolayca hareket ettirilebiliyor ve taşınabiliyor. 

Bolt JR boyut ve yüksekliğinin küçüklüğüne rağmen zengin özellikleriyle etkileyici kamera robotik yetenekleri sunuyor. 

Pedestal va ray modelleri olan Bolt JR Cinebot’un kolu 1.2 metreye erişiyor ve ray üzerinde 12kg kamera yüküyle saniyede 3 metre hareket edebiliyor.

Kamera robotları kameramana, hareket denetim operatörüne ve görüntü yönetmenine kamerayı eşsiz kamera açıları ve özel efektlerle tam olarak istedikleri gibi konumlandırma ve tüm olayı yakalama imkanı veriyor. 

MRMC Flair sistemini kullanarak Bolt JR’yi denetlemek ve programlamak kolay. Flair ile Bolt JR çok geniş kapsamlı otomatik işlevler ve hassas tekrarlama özellikleri sunuyor. Eksiksiz esneklik için Bolt JR aydınlatmayı, senkronize SFX zaman kodları başlatmayı, donatım ve model hareketlerini otomatikleştirebiliyor. 

Bolt JR önümüzdeki Nisan ayında Las Vegas NAB fuarında büyük kardeşi Bolt Cinebot ile birlikte yüz binden fazla ziyaretçiye sergilenecek. 

Londra’nın dışındaki Surrey’de yer alan MRMC, sinema, televizyon ve yayına yönelik kamera robotikleri ve otomatik çözümler konusunda uzman. MRMC kamera robotik kataloğundaki yüzden fazla fotoğraf ve e-reklam ürünüyle dünyanın en büyük kamera robotik sağlayıcı firması.


Ürün Bolt Junior Kamera Robot Kolu
Marka MRMC
Web www.mrmoco.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi