HyperDeck Shuttle HD

HyperDeck
Shuttle HD


Kusursuz canlı yapım klip oynatıcı ve ana kaydedici olan, HyperDeck masaüstü modeli!

HyperDeck Shuttle HD, masaüstünde kullanılmak üzere tasarlanmış bir kaydedici ve oynatıcıdır! Ayrıca, bir klip oynatıcı olarak da kullanılabildiği için bir ana kaydediciden daha üstündür. Oynatmak istediğiniz klibi bulmak istediğinizde, çok sayıda medya arasında gezinmek için büyük arama kadranı harikadır. NTSC, PAL, 720p ve 1080p video formatlarında ProRes, DNx ve H.264 dosyalar için destek getirir. HDMI bağlantıları; switcher’lere, kameralara ve monitörlere bağlanmanızı sağlar. Ayrıca; SD kartlar, UHS‑II kartlar ve USB‑C harici diskler, medyanın kaydı ve oynatımı için kullanılabilir. HyperDeck Shuttle HD, ATEM Mini Extreme ile aynı tasarımı paylaşır, bu yüzden bir medya oynatıcı olarak kullanmak için ideal birleşimdir. Dahili bir telepromptere bile sahiptir!

Yetkili Bayiler
alt

Şık Tasarımlı Profesyonel Yayın Deck’i

HyperDeck Shuttle HD’nin tasarımı, masaüstü için harikadır. Yani, ön paneli tek el ile çalıştırılabilir! Hafif eğimi, elinizin arama kadranına oturmasına imkan verir ve kontrol butonları da parmaklarınızın altındadır. Tasarımının derinliği ve eğimi, ATEM Mini Extreme ile aynıdır, yani birlikte kullanıldıklarında kusursuz bir şekilde uyumlu olurlar! Medya arasında gezinmek hızlıdır, çünkü işlenmiş metal arama kadranı doğal bir atalete sahiptir ve yumuşak lastik kaplama yüzeyinin hoş bir dokunuşu vardır. Çok sayıda medya arasında gezinirken, arama kadranı harikadır. Ayrıca butonları, geleneksel yayın deck’leriyle aynı tasarıma sahiptir. Tüm video, güç, ağ ve kontrol bağlantıları arka panelindedir.

Perfect for Live Production Mastering and Clip Playback!

Canlı Yapımlarda Master Çıktı Kaydı ve Klip Oynatımı için Mükemmel!

Mastering Recorder

Ana Çıktı Kaydedicisi

H.264, ProRes ve DNx dosyaları için sunduğu destekle, gerçek ana çıktılar kaydedebilirsiniz! Hatta, PCM veya AAC ses arasından da seçim yapabilirsiniz. Bu, ATEM Mini switcher’ler ile kullanıldığında daha yüksek kalitede çıktılar için mükemmeldir. İşlerinizi yayıncılara göndermek ve YouTube'ye yüklemek için gerekli her şey elinizde.

Media Player

Medya Oynatıcı

Büyük arama kadranı, klip belgeliğinizdeki içerikleri gözden geçirmenize izin verir. Sonra, klibin başına dönmek için önceki klip butonunu kullanabilirsiniz. Oynattıktan sonra, klibin sonunda oynatımı durdurmak için clip butonunu kullanabilirsiniz. ATEM switcher’ler, Ethernet üzerinden HyperDeck Shuttle’yi uzaktan bile kontrol edebilir!

Traditional Broadcast Deck Controls

Klasik Yayın Deck Kontrolleri

HyperDeck Shuttle, kullanımı çok hızlı olan bir kontrol paneline sahiptir. Butonları, geleneksel bir yayın deck’indekilere benzer. Sadece kayıt butonuna basarak video girişini anında bir dosyaya kaydetmeye başlayın! Kayıt menüsünde ayarlanmış dosya formatında kayıt yapar. Oynatım, klibin başına sarma ve bir sonraki klibe ilerleme için butonlar bulunur. Bu butonlar, en yüksek kalite için Blackmagic Design tarafından özel tasarlanmıştır. Büyük, işlenmiş metal arama kadranı, klipleri hızlı bir şekilde bulabilmeniz için hızlı, yavaş ve interaktif sardırmayı destekler. Ayrıca, Ethernet ağı kullanılarak, tüm deck kontrol fonksiyonları uzaktan tetiklenebilir.


Traditional Broadcast Deck Controls

1. Menüler

Menü butonuna basıldığında, ayarlar menüsü video çıkış görüntüsünün üzerine bindirilmiş olarak görünür. Bu buton, yanlışlıkla basılmaması için gömmedir! Kayıt kodeğini ayarladığınız yer, bu menüdür.

2. Kayıt Butonu

Kayıt butonu, kayıt menüsünde ayarlanan kodekte, HDMI girişi televizyon standardında kaydı başlatır. Kaydı, bir buton basımı kadar kolaylaştırır! Bu buton, aynı zamanda bir giriş değiştirme butonudur.

3. Ortam Durumu

Ortam durum lambaları, SD kartın ve USB disklerin durumunu gösterir. Işıklar, kayıt sırasında kırmızı, oynatım esnasında yeşil renktedir. Diskler dolmaya yaklaştığında, durdurma butonu yanıp söner!

4. Sonraki ve Önceki Klip Butonları

Önceki ve sonraki klip butonları, klipler arasında ileri ve geri gezinmeyi hızlandırır. Mevcut klibin başına sarmak için daha önceki klip butonunu kullanabilirsiniz. Bu, klibin yayın için oynatıma hazır olmasını temin eder.

5. Jog ve Shuttle

Jog butonu, belirli bir kareyi aramakta mükemmel olan görüntülü yavaş sarıma imkan tanır. Arama kadranını görüntülü hızlı sarım moduna değiştirmek üzere hem JOG hem de SCR butonuna basın. Hızlı sarım modu, ağır çekimde tekrar oynatıma bile imkan verir!

6. İnteraktif Sarım

SCR olarak etiketli interaktif sarım butonu, arama kadranı ile büyük medya dosyalarında hızla gezinmenizi sağlar. Bu, medya içeriğini gözden geçirmenizi sağladığı için hızlıdır. SCR butonuna basmak, bir alt klasör seviyesine geçmenizi sağlar.

7. Clip Butonu

Clip butonu, klipleri bir sonraki klibe kadar oynatmanızı sağlar. Etkinleştirildiğinde, mevcut klibin sonunda oynatımı durdurur. Ayrıca, interaktif sarıma geri gitmek için de kullanılabilir.

8. Oynatım ve Durdurma Butonları

Oynatım ve durdurma butonları ana oynatım kontrolleridir. Oynatım butonuna birden fazla basmak, tüm klipleri döngüye alır. Klip butonu basılıysa oynatım veya döngüye alma işlevi, mevcut klip ile sınırlandırılır.

9. Arama Kadranı

Arama kadranı, medyanıza erişimi kolaylaştırır. Son derece şık tasarımı, çift rulmanlı ve işlenmiş metaldir. Jog ve scr butonlarıyla çalışır veya her ikisi basıldığında, hızlı sarım aktifleşir.

Supports SD Cards and UHS-II Cardss

SD Kartları ve UHS‑II Kartları Destekler

HyperDeck Shuttle, yaygın SD ve UHS‑II kartlara kaydı desteklediğinden, pahalı özel ortamlara ihtiyacınız olmaz. SD kartlar küçük ve uygun fiyatlı olduklarından, yayın medyası için en uygun seçimdir. Üstelik, harici USB disklere bile kaydedebilirsiniz! USB diskleri kullanırken, kesintisiz kayıt için bir USB çoğaltıcı veya Blackmagic MultiDock kullanırsanız birden fazla diske bile kayıt yapabilirsiniz! H.264 kullanırken, dosyalar inanılmaz derecede küçük olduğu için daha küçük ve ucuz kartlara bile çok uzun kayıtlar yaparsınız. Yani, 1 TB karta 157 saate kadar 1080p59.94'te H.264 kaydedebilirsiniz. Bu, 1 TB’lık bir kart kullanılarak 6 günden fazla HD kaydı demektir!

Broadcast Transport Controls

Harici USB‑C Disklere Kaydet

Başka ortam türlerine kaydetmeniz gerektiğinde, USB‑C genişletme portu, kayıt için harici bir flaş disk kullanmanızı sağlar. USB‑C flaş diskler, fiziki olarak bir SD kart veya SSD'den daha büyük olabildiği için kapasiteleri inanılmaz fazladır. Üstelik, kurgulama için kullanacağınız bir disk dizisine kayıt mümkün olduğundan, post prodüksiyona başlamadan önce dosya kopyalayarak vakit kaybetmezsiniz. Sadece diski bir bilgisayara takın ve hemen kurgulamaya başlayın! HyperDeck Shutle cihazının SSD ortamlarla uyumlu olması için, 4 ayrı SSD yuvasına sahip bir Blackmagic MultiDock 10G de ekleyebilirsiniz! Ayarlar menüsünde harici disklerin yönetimi için de seçenekler vardır.

Popular ProRes, DNx and H.264 Files!

Yaygın kullanılan ProRes, DNx, H.264 Dosyaları!

HyperDeck Shuttle HD, günümüzde en yaygın kullanılan kodekleri destekler! Yayın kalitesinde DNx ve ProRes dosya formatlarınız olur. Bununla birlikte; NTSC, PAL, 720p, 1080p ve hatta gerçek 1080i geçmeli formatlarda kayıt yaparken yerden kazandıran H.264 formatınız da olur. Yani, çok küçük dosya boyutları için 60:1 ila 285:1 sıkıştırma oranlarını tam yayın kalitesinde elde edersiniz. Üstelik, YouTube'ye dosya yüklerken, sıkıştırmasız PCM ses veya AAC ses arasından seçim yapabilirsiniz. HyperDeck Shuttle HD hem Windows'ta kullanılan ExFAT formatını hem de Mac disk formatlama standartlarında kullanılan HFS+ formatını destekler, böylelikle diskler her iki platformda kullanılabilir ve okunabilir. Ayrıca, uzun süreli aktiviteleri tek video dosyasına kaydetmeyi de destekler.

Powerful Video and Control Connections!

1. DC Güç Girişi

Yaygın 12V güç bağlantısı.

2. Ethernet

Uzaktan deck kontrolü ve hızlı dosya transferi!

3. USB‑C

Harici disklere veya disk dizilerine kaydedin.

4. HDMI Girişi ve Çıkışı

Videonuzu kaydedin ve kameralarda, projektörlerde ve TV'lerde oynatın.

Güçlü Video ve Kontrol Bağlantıları!

Küçük olmasına rağmen, HyperDeck Shuttle güçlü bağlantılara sahiptir. HDMI girişi; ATEM Mini gibi görüntü mikserlerine ve kameralara bağlanabilir ve HDMI çıkışı; sunumlar için monitörlere veya uzun format bir medya oynatıcı olarak ATEM Mini görüntü mikserlerine bağlanabilir. HyperDeck Shuttle'den ATEM Mini görüntü mikserlerine reklam, tanıtım veya müzik videolarını oynattığınızı düşünün! Arka panelde bir 12V DC güç girişi de bulunur ve bir güç kaynağı dahil edilmiştir. 1G Ethernet bağlantısı üzerinden kontrol sağlanabilir ve dosyalar uzaktan yüklenebilir. Yüksek hacimli harici disklere kayıt veya yazılım güncellemeleri için USB-C genişletme portu kullanılabilir. SD kart yuvası hem SD kartlar hem de UHS-II kartlar ile uyumludur.

HDMI is Perfect for ATEM Mini Switchers!

ATEM Mini Switcher'ler için HDMI Mükemmeldir!

Dahili HDMI girişi ve çıkışı aracılığıyla; tüketici kameralarına, monitörlere, televizyonlara, video projektörlerine, hatta ATEM Mini switcher’lere de bağlanabilirsiniz! Hem SD hem de HD ekipmanları kullanmak üzere HDMI bağlantıları, video formatlarını otomatik olarak değiştirir. SD formatlarına NTSC ve PAL; 720p HD formatlarına 720p50 ve 720p59.94p; 1080i HD geçmeli formatlara 1080i50 ve 1080i59.94; 1080p HD formatlarına ise 1080p23.98, 24, 25, 29.97, 30, 50, 59.94 ve 60p dahildir. HyperDeck Shuttle, 1080 PsF formatlarını bile kullanabilir!

Built In Teleprompter

Yerleşik Teleprompter

Bu büyüklükteki bir arama kadranıyla HyperDeck Shuttle HD, bir teleprompter olarak kullanılabilir! Standart RTF yazı dosyalarını metin olarak okuması için, kayıt menüsünde telepromptere değiştirmeniz yeterlidir. Yazı dosyaları, TextEdit gibi basit metin düzenleyicilerde yazılabildiğinden, anlaşılmaz özel yazılımlara ihtiyacınız yoktur. Önceki klip ve sonraki klip butonlarını kullanarak farklı yazı dosyaları arasında gezinebilirsiniz. JOG ve SCR butonlarına aynı anda basarsanız yazıların geleneksel bir teleprompterde olduğu gibi gerçek zamanlı ilerlemesini sağlayabilirsiniz! Hatta, RTF yazı dosyasındaki; boyut, renk, karakter kalınlığı ve hizalama bilgileri bile uygulanır. Hepsinden iyisi de metinlerinizi standart 12 punto ölçüsünde yazabilirsiniz ve HyperDeck yazıları, teleprompter ekranı için otomatik olarak büyütür.

Incredibly Fast Network File Transfers

Ağ üzerinden Dosya Transferleri

HyperDeck Shuttle, basit FTP istemci yazılımı kullanılarak medya dosyalarının uzaktan yüklenmelerine izin verir. HyperDeck Shuttle’deki yerleşik 1G Ethernet ile dosya aktarımları, bazen SD kart ortam disklerinden daha hızlıdır! Uzaktan deck kontrolü için tüm modeller, öğrenimi kolay ve metin tabanlı bir protokol kullandığından, kontrol komutlarını test etmek için Telnet gibi basit bir terminal uygulaması kullanabilirsiniz. HyperDeck’e giriş yapın, ‘play’ veya ‘record’ yazın ve HyperDeck komutu uygular. Bu kadar basit! Büyük bir USB‑C disk dizisine bağlı bir HyperDeck ile kontrol protokolünü ve dosya aktarımlarını birleştirdiğinizde; medya alma, medya yönetimi ve yayıncılara gönderme işlemleri için harika bir yayın sunucunuz olur.

Incredibly Fast Network File Transfers
Incredibly Fast Network File Transfers
Powered by Blackmagic OS

Blackmagic OS Kullanır

Yenilikçi Blackmagic OS, yüksek performanslı film ve yayın ekipmanları için tasarlanmıştır ve HyperDeck Shuttle'deki tüm fonksiyonları kontrol eder. Yalnızca Blackmagic OS; video kaydı, zaman kodu, ses, menü katmanları, hızlı ağ oluşturma, çoklu-disk ortam yönetimi, hatta farklı dil seçimi gibi güçlü özellikler sunmanın yanında, anında açılır. Video çıkışına bindirilen menüler, HyperDeck Shuttle HD'nizi kişiselleştirmek için ayarlara sahiptir, üstelik bu menüler, açık ya da koyu modlarda görüntülemek üzere değiştirilebilir! Blackmagic OS, 1G Ethernet bağlantısını kullanarak HyperDeck Shuttle HD'nin yüksek hızlı ağ aktarımlarını sürdürebilmesini sağlamak için dünyanın en iyi ağ performansını sunar!

Localized for 13 Popular Languages

13 Yaygın Dilde Tercüme Edildi

HyperDeck Shuttle HD birden fazla dili desteklediğinden, sadece cihazı kullanmak için yeni bir dil öğrenmenize gerek yoktur! İngilizce, Çince, Japonca, Korece, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Rusça, İtalyanca, Portekizce, Türkçe, Polonyaca ve Ukraynaca dilleri desteklenir. HyperDeck Shuttle HD ilk kez çalıştırıldığında, bir dil seçmeniz için bir menü görüntüler, üstelik gelecekte dili değiştirmek için LCD menüsünü her zaman kullanabilirsiniz. Bir dil seçildiğinde, video görüntüleme çıkışındaki menü katmanları da seçilen dile değişir. Tüm bunlar, HyperDeck Shuttle HD'nin dünyanın her yerinde çalışmak için mükemmel olduğunu gösterir!

Use All Video Software and Streaming Sites

Tüm Video Yazılımlarını ve İnternet Yayın Sitelerini Kullan

HyperDeck Shuttle HD, nerdeyse tüm post prodüksiyon yazılımları ile uyumlu olan dosyalar kaydeder. Üstelik, H.264'te kaydederseniz dosyaları, HyperDeck Shuttle HD'den; YouTube, Facebook, Vimeo ve Twitter gibi internet yayın servislerine doğrudan yükleyebilirsiniz! DaVinci Resolve, Apple Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro veya Avid Media Composer gibi popüler kurgu yazılımları kullanılabilir, çünkü HyperDeck post prodüksiyonda kullanılan dosya formatlarının aynısını kullanır. Fusion ve Adobe After Effects gibi VFX yazılımları da bu dosyalarla çalışır! HyperDeck, bilgisayarda formatlanmış disklere kaydettiğinden, diski herhangi bilgisayara takabilir ve dosyaları kopyalamaya gerek kalmadan kurguya başlayabilirsiniz.

Compatible with Switchers, Disk Docks and Cameras!

Switcher’ler, Disk Yuvaları ve Kameralarla Uyumlu!

Switcher’ler, kameralar ve internet yayın çözümleri dahil olmak üzere HyperDeck Shuttle HD ile kullanabileceğiniz çok çeşitli Blackmagic Design ürünleri bulunur! Hyperdeck Shuttle HD’de SSD yuvası olmadığından, SSD'leri kullanmak için bir Blackmagic MultiDock 10G ekleyerek diğer HyperDeck modelleriyle uyumluluk sağlayabilirsiniz. HyperDeck Shuttle, sizin için çok sayıda diski yönetir! Daha fazla kayıt formatına sahip olduğundan ve önceden kaydedilmiş klipleri canlı prodüksiyona eklemek için harika bir klip oynatıcı olduğundan, HyperDeck Shuttle, ATEM switcher'ler ile birlikte kullanıldığında mükemmel bir ana kopya kaydedicidir. Oynatım dosyalarını yazılımda oluştururken, sadece ProRes, DNx veya "ana profil H.264" formatlarını kullanın.

Next Page - İş Akışı

Sonraki Sayfa

İş Akışı

hakkında daha fazla bilgi Blackmagic OS Arrow

hakkında daha fazla bilgi Teknik Arrow

HyperDeck Shuttle HD

Yeni
HyperDeck Shuttle HD

HyperDeck Shuttle HD

Masaüstü kaydedici, kolay klip arama ve oynatım için büyük bir arama kadranı sahiptir. ATEM Mini için mükemmel bir medya oynatıcıdır! SD/UHS-II kartlarda veya USB disklerdeki; H.264, ProRes veya DNxHD dosyaları destekler.

US$795

Satın Al
HyperDeck Studio HD Mini

HyperDeck Studio HD Mini

Bu mini disk kaydedici; H.264, ProRes veya DNxHD dosyaları, SD/UHS-II kartlara veya 1080p60'a kadar SD/HD formatlarında harici USB disklere kaydeder. Zaman kodu ve referans üreteçlerine, 3G-SDI giriş/çıkış ve HDMI çıkışına sahiptir.

US$795

Satın Al
HyperDeck Studio HD Plus

HyperDeck Studio HD Plus

Mini modeldeki tüm özelliklerin yanı sıra daha iyi aktarım kontrolleri, ön panelde hoparlöre ve kulaklık girişine, 6G-SDI, fill ve key çıkışlarına sahiptir. 1080p60'a kadar tüm kodekleri ve 2160p30'a kadar ProRes ile DNxHD'yi destekler.

US$1,115

Satın Al
HyperDeck Studio HD Pro

HyperDeck Studio HD Pro

Plus modelindeki tüm özelliklere sahip olmanın yanı sıra 2 adet SSD ve 2 adet SD kart yuvasını da özelliklerine ekler. Bunlara ilaveten; kavrama mekanizmalı işlenmiş metal arama kadranına, SDI monitör çıkışına ve XLR zaman kodu bağlantılarına sahiptir.

US$1,595

Satın Al
HyperDeck Studio 4K Pro

HyperDeck Studio 4K Pro

Bu azami derecede güçlü Ultra HD model, 2160p60'a kadar tüm SD, HD ve Ultra HD standartlarında H.264/5, ProRes ve DNx dosyalarını kaydeder ve oynatır. H.264'te SD ve HD ve H.265'te Ultra HD kaydı yapar.

US$2,555

Satın Al
Blackmagic Universal Rack Shelf

Blackmagic Universal Rack Shelf

Blackmagic Universal Rack Shelf ile 1RU boyunda özel bir çözüm oluşturun. 1/3 ve 1/2 raf genişliğindeki Studio Converter, ATEM, HyperDeck Studio, Web Presenter, Teranex Mini ve UltraStudio cihazlarını bir arada montajlayın.

US$125

Satın Al