Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Uzun Ömürlü Sony SSD Sürücüler
Uzun Ömürlü Sony SSD Sürücüler
22.07.2017 15:51

Sony yeni 960GB kapasiteli SV-GS96 ve 480GB kapasiteli SV-GS48 G Series Professional Solid State Drive ile profesyonel medya serisini genişletiyor. Bu katı halli sürücüler (SSD) kameralarla veya yüksek performanslı DSLR’lerle kenetlenen güvenilir harici görüntü kayıt aygıtlarına olan ihtiyacı karşılamak için tasarlandı. Kestirilemeyen ortamlarda daha verimli, kararlı ve esnek bit hızlı kayıt yapmak isteyen içerik yaratıcıları için Sony G Series SSD sürücüler popüler profesyonel görüntü kayıt aygıtlarında üstün performans uzun kullanım ömrü sunuyor.

Sony Professional Media ürünleri ile aynı güvenilirliğe sahip yeni SSD katı halli sürücüler, kameramanlara kararlı yüksek hızlı yetenekler, güvenlik, ve uzun ömürleri sayesinde düşük maliyet sunuyor. Sony Error Correction Code (hata düzeltme kodu) teknolojisini kullanan 960GB G Series SSD, kullanım ömrü boyunca yaklaşık 2400 TBW (terabytes written), 460GB sürücü ise 120 TBW veri yazma imkanı sayesinde daha seyrek değiştirme ve yatırımda yüksek geri dönüş (ROI) sağlıyor. 2400 TBW veri yazma kapasitesi, SV-GS96 için haftada ortalama beş kez tam dolu veri kaydı yapılırsa yaklaşık 10 yıl kullanım ömrü anlamına geliyor.

Sürücüler çok hızlı, kararlı veri yazma imkanı veriyor. Diğer SSD bellekler tekrar tekrar yazma işlemlerinden sonra veri yazma hızlarında düşme eğilimi gösterirken, Sony G Series SSD teknolojisi ani hız azalmalarını önlerken, kare düşmesi olmadan yüksek bit hızlı ve kararlı 4K görüntü kaydı sağlıyor. Örneğin bir Atomos Shogun Inferno ile kullanıldığında G Series SDD 4K 60p (ProRes 422 HQ) görüntüleri daha kararlı kaydedebiliyor.

Gerekli bağlantı kabloları ile birlikte kullanıldığında yeni G Series sürücüler bir kaydediciden kolayca çıkarılıp dosya indirme için bir bilgisayara bağlanabiliyor. Böylece saniyede 550 megabayta kadar okuma hızları sayesinde kurgu süreci hızlandırılıyor.
G Series SSD sürücüler ani bir enerji kesintisinde bile içeriği güvende ve bütün tutan veri koruma teknolojisine sahip.

Sürücülerin kararlılığını daha da arttıran dayanıklı konektör, zorlu koşullarda bile 3000 defaya kadar takıp çıkarmaya dayanıklı olup, standart SATA konektörlerden 6 kat daha toleranslı.