Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kino Flo Floresan Işık Kaynakları Yeniledi
Kino Flo Floresan Işık Kaynakları Yeniledi
25.07.2018 17:44

Kino Flo, eski floresan ışık kaynaklarını Image LED ışık kaynağı olarak yeniden kullanmak için güçlendiriyor. Eski Image stüdyo serisi ürünlerini yeniden kullanmak, müşterilere kullanılmış demirbaşlarını, Celeb, FreeStyle ve Diva-Lite LED ışıklarda standart olarak yer alan en son Kino Flo LED teknolojisine dönüştürme imkanı veriyor. 

Kino Flo Başkanı ve Kurucusu Frieder Hochheim şunları söyledi: “Son birkaç yıldır floresan teknolojili ışık kaynaklarında değişiklik yapıp LED tasarımları haline dönüştürüp kullanma yönünde artan bir ilgi var. Kino Flo olarak biz, Hollywood’da yapılan Cine Gear Expo 2018 fuarında LED dönüştürme programını açıklamıştık. Ayrıca bu yeni dönüştürülmüş Image LED ışık kaynaklarını New York Street kurulumunda sergiledik.”

Kino Flo önceden monte edilmiş 5 ışık yayıcı LED panelle birlikte, tüm elektronik devre ve kontrolleri içeren özel tasarımlı bir LED kontrol kapağıyla birlikte sunuyor. Bu yeni LED kapağı, mevcut Image 80/85/87 veya Image 40/45/47 kapakların yerini alacak ve ETL elektriksel standartlarına uygun bir halde kullanıma sunulacaktır.

Işık kaynaklarını Kino Flo üretimi LED paneller ve kontrol devrelerine dönüştürmek, eski Image ürünlerine hayat veriyor. Bazı özellikler arasında Kino Flo’nun kullanımı kolay menü ve renk yönetim sistemi, popüler White Light modu >96 renk sunumu, tam korelasyonlu renk sıcaklık seçimi (2500K – 9900K), Hue Angle & Saturation modu, jel ön ayarları, RGB modu ve yeni Lighting Effects modu var. Yeni denetleyici kapaklarda dahili Lumen Radio kablosuz DMX, evrensel VAC girişi, gelişmiş kare dalga ve doğrusal dimleme ve Kino Flo iyileştirme tasarımına özel bazı nitelikler var. 

Kino Flo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 328 00 66 numaralı telefondan Dedotec’i arayabilirsiniz.