Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Rusya Ulaştırma Bakanlığında TVU Networks ile Uzaktan Yapım
Rusya Ulaştırma Bakanlığında TVU Networks ile Uzaktan Yapım
19.11.2018 11:00

Moskova’daki Ulaştırma Bakanlığı, sekizinci Moskova Kent Forumunu yenilikçi bir yaklaşımla yayınlamak için IP görüntü çözümleri uzmanı TVU Networks’ü tercih etti. TVU Networks çözümleri simgeleşmiş Kremlin ve Kızıl Meydan’ın yanındaki Park Zaryadye kültür merkezinde bulunan forumdaki bir stüdyodan ve Moskova Metrosu’nun ring hattında, yerin 84 metre altındaki hareketli bir vagondan olmak üzere iki yerdeki devlet görevlileriyle söyleşileri kolaylaştırmak için kullanıldı. 

Toplam sekiz saatlik içerik, küresel ölçekte izleyiciler tarafından erişilebilen bir YouTube kanalında canlı akışla yayınlandı. Yapım ekibi baştan sona kadar yüksek kaliteli görüntüleri koruyabilmek için iki yer arasında kameralar arası sorunsuz geçiş yapılan, kesintisiz birçok kameralı yayın yapması gerekiyordu. Ulaştırma Bakanlığı’nın seçtiği TVU Networks’ün pratikte kendini kanıtlamış TVU Router yönlendiricisi, Moskova Metrosu’nun WiFi ağına bağlandı. Daha da yüksek güvenilirliği garantilemek için TVU Router SIM kartlarla kullanılarak yayınlarda kesintisiz bağlantı sağlandı. TVU Transceiver’lar gelen ve giden sinyalleri yönetirken, güçlü TVU Grid IP tabanlı içerik alışveriş çözümü canlı sinyaller arasında kesintisiz geçişleri sağladı.

TVU Router Ulaştırma Bakanlığı ekibine 200 Mbps hızda güvenli, güvenilir, kablosuz internet bağlantısı sunan portatif bir geniş bantlı internet erişim noktası sağladı. TVU Networks’ün patentli Inverse StatMux Plus teknolojisi, bu yenilikçi proje için gereken kararlılığı ve güvenilirliği garantiledi.

TVU Transceiver’lar yapım ekibinin canlı görüntü içeriğini denetlemek ve dağıtmak için merkezi izleme amacıyla özel olarak tasarlanan güçlü profesyonel görüntü kod çözücü donanımlarından yararlanmasını sağladı. Bu iki sistem birlikte metro ring hattında ve Moskova Kent Forumu’ndaki stüdyoda gerçekleştirilen söyleşiler arasında bir çift yönlü canlı akış yarattı. TVU’nun güçlü IP tabanlı görüntü anahtarlama çözümü TVU Grid, stüdyoya iki sinyal hattı üzerinden ultra düşük gecikmeyle (1 saniye) canlı görüntü akışlarının pürüzsüz akışını sağladı. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.