Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Fortinge Marka Ürünler Dünyanın Her Yerinde Tanıtılıyor
Fortinge Marka Ürünler Dünyanın Her Yerinde Tanıtılıyor
13.07.2019 15:00

30’un üstünde ülkede satışı gerçekleşen, Türkiye’de üretilen Fortinge marka ürünler dünyanın çeşitli yerlerinde fuarlarda tanıtılmaya devam ediyor. 

Fortinge ürünleri, Haziran ayında Tunus’ta düzenlenen ASBU fuarında Afrika ve Arap ülkelerinden gelen ziyaretçilere tanıtıldı. Beklenenden çok daha yoğun olan fuar oldukça başarılı geçti. Ürünler, üretici olan Akratek firmasının iki kurucu ortağı Selahattin Acaroğlu ve Nusret Kılıç tarafından Fortinge bayisi Total Media Cast’in standında tanıtıldı. Yeni piyasaya sürülen NOA tablet prompter ve yenilenen PRO serisi stüdyo prompter’ı oldukça ilgi gördü. 

Arab States Broadcasting Union fuarında Fortinge PRO serisi prompter’ın herhangi bir alet kullanmadan kurulabilen yenilenmiş tasarımı ilk kez kullanıcıların beğenisine sunulmuş oldu. Ayrıca ilk kez Amerika’daki NAB fuarında tanıtılan NOA tablet prompter da böylece Afrika’da ikinci kez bir fuarda tanıtılmış oldu ve bu fuarla birlikte uluslararası satışına başlandı. 4K ve HD Fortinge 17” video monitörler de fuarda ilgi gören diğer Fortinge ürünüydü.

Fortinge marka ürünler için www.fortinge.com adresini ziyaret edebilirsiniz.