Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > EditShare Ubisoft Montreal ile Oyuna Katılıyor
EditShare Ubisoft Montreal ile Oyuna Katılıyor
23.10.2019 12:46

EditShare kurumsal EditShare XStream EFS 450 paylaşımlı bellek çözümleri ve aynı anda 4 kayıt ve playout akışını destekleyen bütünleşik EditShare Geevs görüntü sunucuları ile UbiSoft Montreal’in canlı kayıt, kurgu ve gerçek zamanlı oynatımın taleplerini karşılamasına yardımcı oluyor. 

Ubisoft Montreal tipik bir kayıt ve montaj stüdyosundan farklı bir düzene sahip. Montaj stüdyosu ortalamadan daha büyük. 3.500 kişilik personeliyle çok farklı bağlantı ve iş akışı taleplerine sahip. Başlıca iş akışları canlı kayıt, kurgu ve gerçek zamanlı görüntü oynatımından oluşuyor. Ubisoft Montreal seçenekleri araştırdı ve yoğun, talepleri yüksek yapımları için gereken performansı EditShare’in karşılayabileceğini gördü.

Güçlü dağıtık görüntü bellek deposu platformu XStream EFS 450, en yoğun medya iş akışları için tasarlandı. Yüksek bant genişliği, çok miktarda medya kaydı, kod dönüştürme, çevrim içi ortak çalışmalı kurgu, HD, 4K, 8K çözünürlüklerin çok platforma dağıtımı gereken büyük ölçekli çalışma gruplarını desteklemek üzere üretildi. DVCPRO HD, Apple ProRes, Avid DNxHD, XDCAM HD, AVC-Intra kodek destekli Geevs sunucularla beraber bu yüksek performanslı altyapı, Ubisoft’un yoğun bant genişliği kullanan iş akışlarıyla çalışmasını ve iki Ubisoft Montreal yerleşkesi üzerinde medya ve proje paylaşımı için tüm yaratıcı sistemlerini EditShare sistemine bağlamasını sağlıyor. 

EditShare’in yeni çıkan ACL Media Space özelliği, mevcut EditShare medya alanlarındaki “read-only” ve “read-write” kuralları yerine erişim kontrol listeleri (ACL - access control list) tercih eden Ubisoft gibi kuruluşları tatmin ediyor. Ubisoft EditShare’i bir Windows sistemi gibi yönetmeyi tercih ediyor ve yeni ACL yeteneği, oyun şirketinin istediği gibi kullanıcı izinlerinin ayrıntılı denetimini sağlıyor. ACL Media Space’ler EditShare Connect ile kurulan Finder ve Windows Explorer uzantılarında yönetiliyor. Sadece ACL Management Limited Administrative izinli kullanıcılar ACL Space Permission izinlerini değiştirebiliyorlar. Bu izinlere sahip olmayanlar Finder ve/veya Explorer’da dolaşmalarına izin verilen yerlerde ACL’leri görebiliyorlar. 

EditShare ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.