Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Çin Shanxi TV İkinci Calrec Brio Konsolunu Aldı
Çin Shanxi TV İkinci Calrec Brio Konsolunu Aldı
21.11.2019 18:14

Çin’deki Shanxi Television, yeni programları ve çok amaçlı sohbet şovları için bir Calrec Brio36 ses konsolunu seçti. Brio’nun kurulduğu yeni stüdyodan kısa süre önce Çin Ulusal Gençlik Oyunları etkinliği boyunca her gün on saatten fazla canlı yayın yapılmıştı. Calrec Brio36, bir yıl önceki ilk kurulumdan sonra yayıncının ikinci Brio konsolu oldu.

Shanxi Television Teknik Danışmanı Wu Jie şunları söyledi: “Üstün ses kalitesi ve kararlılığıyla sezgisel bir kullanıma sahip olduğunu kanıtlayan ilk Brio konsolumuzdan çok memnun kaldık. Bu nokta çok önemli. Sezgisel giriş-çıkış bağlantıları, kullanımı kolay yazılım ve yüzeyi, bu yeni stüdyodaki kurulum ve eğitim sırasında bize çok zaman kazandırdı.

Taiyuan ve Shanxi eyaletindeki Shanxi Television, Jin Çincesi dilinde yayın yapan bir televizyon ağı. Çin Ulusal Gençlik Oyunları için istasyon birçok mekândan sinyaller aldı ve stüdyoda sunucular ile konuklar yorumlar ve eleştiriler kattılar.

Wu Jie yeni stüdyoyu 10 günde kurduklarını, beş gün de eğitim için harcadıklarını, Brio’nun net tasarımının operatörler için ustalaşmayı hızlandırdığını açıkladı. Ayrıca her bir şerit üzerinde fader değiş tokuşu, ALT girişi, otomatik miks gibi işlevler ve kanal şeritlerinin etiketlenme kolaylığı ile Calrec çözüm ortağı RAC Pro’nun tüm süreç boyunca sağladığı desteği de vurguladı.

Bu yılın sonuna doğru Shanxi Television 4K içeriklerle çalışıyor olacak ve personeli Brio’nun 5.1 yeteneklerinin ve genişletilebilirliğinin 4K kullanımını kolaylaştıracağını tahmin ediyor. RAC Pro Ürün Müdürü Wang Yi yorum yaptı: “Zaman konusunda her zaman baskı vardır ve bu stüdyonun donatımında da vardı, bu nedenle Brio’nun hızlı öğrenilme kolaylığı büyük avantaj oldu. Boyutunu, gelişmiş işlevlerini ve fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda, Brio bu yeni stüdyo için kesinlikle en iyi seçenekti.

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan A+SF’yi arayabilirsiniz.