Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Meredith Corporation Avid MediaCentral Platform’unu Standartlaştırıyor
Meredith Corporation Avid MediaCentral Platform’unu Standartlaştırıyor
29.08.2017 16:58

ABD’li medya grubu Meredith Corporation, Avid MediaCentral Platform üzerindeki iş akışını standartlaştırmak için Avid ile altı yıllık bir kurumsal anlaşma imzaladı. Bu altı yıllık süreçte Avid 10 istasyonu yenileyecek, iki diğer istasyona yeni Avid iş akışlarını kuracak, Meredith’in sanal bir ortama geçerek maliyetleri azaltıp verimliliği yükseltirken, tüm kurumda ortak bir platform oluşturmanın avantajlarını sağlayacak.

Meredith Local Media Group’un sahibi olduğu veya işlettiği 17 televizyon istasyonu, ABD’deki evlerin yüzde on birine erişiyor. Meredith’in portföyünde daha çok geniş, hızlı büyüyen pazarlar var. İstasyonlarından yedisi ülkenin Top 25, on üçü Top 50 piyasası içerisinde. Her hafta 700 saat yerel haber ve eğlence üreten istasyonları, büyük piyasalarda dijital, mobil ve açık yayın ortamlarında 7 gün 24 saat haber yayını sunuyor. Meredith eskiyen altyapısını yenileme ve masraflarını azaltma ihtiyacı duydu. Farklı istasyonlardaki ayrı haber yapım cihazları, teknoloji yenileme, destek, eğitim ve planlamasını karmaşık ve pahalı bir hale getirdi.

Meredith’in endüstrinin en açık, bütünleşik ve verimli platformu Avid MediaCentral Platform’u tüm tesis çapında kurması, medya şirketine bu zorlukları aşmakta yardımcı olacak. Tüm kurumda tek platform ve iki yılda bir planlanan yenilemeler sayesinde Meredith’in istasyonları tesis çapında arama, içerik paylaşma, sosyal medya etkileşimi için en gelişmiş araçlardan yararlanacaklar.

Meredith’in yeni iş akışında medya yaratma, dağıtma ve iyileştirmeye yönelik Avid’in geniş kapsamlı araçları ve iş akışı çözümleri var; medya endüstrisinin ilk ve tek yazılım tanımlı bellek platformu Avid NEXIS, MediaCentral Platform için bulut tabanlı web ön ucu MediaCentral | UX, varlık yönetimi için Avid Interplay | Production, haber odası yönetimi için Avid İNEWS ve İNEWS | Command. Meredith sosyal medya kanallarına içerik dağıtmak için Media | Distribute, doğrusal olmayan kurgu için Media Composer | Cloud Remote ve Media Composer | NewsCutter Option, görüntü depolama için Avid AirSpeed görüntü sunucuları kullanacak. Avid Professional Services kurulum, destek ve kurum çapında kişiye özel eğitim sağlayacak.

Avid ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.