Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sonifex AVN-CU2-DANTE Yorum Cihazı
Sonifex AVN-CU2-DANTE Yorum Cihazı
22.11.2019 19:08

AVN-CU2-DANTE yorum ekiplerine çok amaçlı, yapılandırılabilen bir araç sağlamada yeni bir yaklaşım getiriyor. Gücü, Dante Controller ayarları üzerine oturan etkileyici miks sisteminde yatıyor. Bir kez Dante akışları yapıldıktan sonra, girişler ve çıkışlar serbestçe AoIP’ye ve fiziksel girişlere mikslenebiliyor. Programlanabilen butonlar ve döner kodlayıcılarla girişler, çıkışlar ve geçiş noktalarının kazançları denetlenerek, farklı koşullar için tam esneklik elde edilebiliyor.

Manuel veya uzaktan kontrol edilerek çok sayıda farklı yorum durumunda kullanılabiliyor ve kontroller kilitlenerek yanlışlıkla kurcalanıp değiştirilmeleri engellenip güvenilir çalışma garantileniyor. Sağlam ve sezgisel, kolay kullanımlı paketteki AVN-CU2-DANTE, yorum ünitelerinin çalışma şekline farklı bir yaklaşım getiriyor.

AVN-CU2-DANTE tepeden tırnağa esnek çalışma gözetilerek tasarlandı ve Dante AoIP sayesinde gerektiğinde girişler ve çıkışlar eklenebiliyor. Her türlü fiziksel analog veya dijital giriş mikslenebildiği ve herhangi bir Dante AoIP girişiyle istenen fiziksel çıkışa veya Dante çıkışına yönlendirilebildiği için, kullanıcı kendi ses gidiş yollarını belirleyebiliyor. Bu yollardan hangisinin döner kodlayıcılarla ses şiddeti ve pan denetimi yapılacağına karar verebiliyor. Dahili bir web grafik kullanıcı arayüzü kullanılarak, isimlendirilebilen 4 adede kadar 6 döner kodlayıcılı sayfa girişlerde, çıkışlarda ve geçiş noktalarında miks matrisinin üzerine yerleştirilebiliyor. Her döner kodlayıcıdaki ayrı bir renk kodlu gösterge kısmı, parlak bir günışığında okunabilen ekran üzerinde kanal adını, ayrıntılı seviye göstergelerini ve sol-sağ pan’ı gösteriyor. Belli kaynak gruplarını hızla fark edebilmek için renkler her kodlayıcı için programlanabiliyor, böylece kulaklık kaynak seçimi sezgisel hale geliyor.

AVN-CU2-DANTE’deki geniş, ayarlanabilen kazanç aralıklı iki mic/line girişi ve kilitlenebilen jak soketli iki stereo kulaklık çıkışı, iki yorumcu tarafından kullanılmaya uygun.

AVN-CU2-DANTE güç ve veri yedekleme için ana ve ikincil portlara sahip Neutrik EtherCON konektörler kullanılarak, PoE (Power over Ethernet) üzerinden enerjisini alıyor.

Ek bir 4 bacaklı XLR 12v DC girişi var. Ünite 16 adede kadar giriş ve çıkış AoIP kanalını ve aynı anda 16 adede kadar giriş ve çıkış AoIP akışını destekliyor.

Altı adet basmalı butonlu döner kodlayıcı ile giriş ve çıkış seviyeleri, pan denetimi yapılıyor. 12 adet kapaklı buton herhangi bir buton için tamamen yeniden yapılandırılabiliyor.

Her giriş ve çıkış için var olan ölçüm göstergelerinden çıkış göstergeleri, seciye ayarından öncesini veya sonrasını gösterecek şekilde yapılandırılabiliyor. Ekranın üst kısmında çıkış göstergesi, sınırlandırıcı ve çıkışın adı görüntüleniyor. Her çıkışın üzerinde ayarlanabilen bir sınırlandırıcı bulunuyor ve sinyal kırpılmasını engellemek için otomatik olarak uygulanıyor.

Ünite +48V phantom güç göstergeli 2 adet kilitli mic/line girişine ve kilitli 6.35mm jak soketlerinin üzerinde 2 adet kulaklık çıkışına sahip.

Arka paneldeki dört telli RJ45 konektörlerinin sağladığı bir AES3 veya analog giriş ve çıkış, line-level mikrofon çıkışları, talkback çıkışları, program girişleri veya talkback girişleri olarak atanabiliyor.

Ayrıca AES/analog bağlantıları, AoIP ağına giriş veya çıkış noktaları olarak kullanılabiliyor. Uzun fiber kablolar için hem RJ45 hem de SFP kafesleri üzerinde çift yedekli ağ portları var.

Aydınlatmalı Sonifex logosu bir güç göstergesi olarak davranıyor ve aydınlatmalı LED’ler ağ saati durumunu,  AoIP Primary ve AoIP Secondary bağlantı durumlarını, PoE Primary, PoE Secondary ve DC güç aktif durumlarını gösteriyor.

Sonifex ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.