Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Muazzam Su Gösterisinde Harman Professional Çözümleri
Muazzam Su Gösterisinde Harman Professional Çözümleri
30.08.2017 10:09

Impression Wonders Arts Development Co Ltd, Most Memorable Is Hangzhou adlı büyüleyici su ışık ve tiyatro gösterisi için eksiksiz bir Harman Professional Solutions ses sistemi aldı.

Hangzhou’daki West Lake gölünde sahnelenen Most Memorable Is Hangzhou gösterisi, başlangıçta 2016 G20 Hangzhou Zirvesi açılış galasında konuklara hoş geldiniz demek için tasarlanmıştı. G20 gösterisi yenilikçi görselleri, nefes kesen sahne tasarımı ve etkileyici müzik performanslarıyla uluslararası izleyicilerin ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in beğenisini kazandı.

Impression Wonders Arts Development ve Yönetmen Zhang Yimou, halkın büyük ilgisine yanıt olarak Most Memorable Is Hangzhou gösterisini zengin görseller, etkileşimli efektler ve Çin ses endüstrisinin efsanevi ismi Jin Shaogang’ın ses sistem tasarımıyla geliştirerek yeni bir sürümünü yarattılar.

Yapımda bazı özgün zorluklar yaşandı. Halka açık gösterinin koltuk kapasitesi bin iki yüz iken, 800 adet katlanabilir sandalye ile iki bine çıkarıldı. Koltukların düzensiz yayılımı, her yerde eşit ses dağılımını zorlaştırdı. Ayrıca ses sisteminin sudaki iki teknede yer alması, dayanıklı olmasını gerektirdi.

Shaogang gösterinin büyüleyici görsellerine değer, üstün bir ses deneyimi için JBL VTX Series hoparlörleri, JBL AE Series hoparlörleri ve JBL EON Series hoparlörleri seçti. Tüm sistem Crown I-tech HD Series yükselteçler ile beslendi ve Soundcraft Vi Series dijital miks konsolları ile ve BBS dijital ses işlemcileriyle mikslendi. Ses çözümlerini Harman bayii ACE sağladı.

Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.